OctaFX yttrande

Åsikter och information om OctaFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga OctaFX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

OctaFX-mäklare är en Forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner det är en del av Octa Markets Incorporated.

OctaFX nämner att ha baserad i Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering nämner mäklaren att vara examen i Saint Vincent och Grenadinerna, men nämner inte att det är reglerat, vi tror att det är en mäklare INTE REGLERAD.

OctaFX webbplats
OctaFX webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som OctaFX erbjuder. När det gäller OctaFX har den tre olika typer av konton: Beginning Traders Account, Erfaren Traders Account och Advanced Traders Account.

Nybörjarhandelskonto: minsta initiala insättning på $ 100, variabla spreadar från 0.4 punkter / fasta från 2 punkter, hävstång upp till 1: 500 (FX), 1: 200 (metaller), 1: 100 (index), 1:10 (Cryptocurrency), minsta handelsstorlek 0.01 partier, genomförande till marknad, femte decimal, marginalanrop / stoppnivå 25% / 15%, säkring, skalning, expertrådgivare.

Erfaren handelskonto: minsta initiala insättning på $ 500, variabla spreadar från 0.2 pips, hävstång upp till 1: 200 (FX), 1: 100 (metaller), 1:50 (index), 1:10 (Cryptocurrency), minsta handelsstorlek 0.01 partier , marknadsexekvering, femte decimal, marginalanrop / stoppnivå 45% / 30%, säkring, skalning, expertrådgivare.

Advanced Traders-konto: minsta initiala insättning på $ 100, variabla spreadar från 0.4 punkter, hävstång upp till 1: 500 (FX), 1: 200 (metaller), minsta handelsstorlek 0.01 partier, genomförande till marknad, femte decimal, marginalanrop / stopp nivå 25% / 15%, täckning, skalning, expertrådgivare.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4, MT5 och cTrader-plattformar.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaringar om verksamheten och hur instrumenten som kan handlas bildas, uppdaterade nyheter och analyser på finansmarknaderna (även om finns på engelska), ekonomisk kalender (på engelska), handelsräknare, vinstkalkylator, diagram med realtidsnoteringar, räntor på olika banker runt om i världen, olika utbildningsartiklar som förklarar grundläggande begrepp i handeln, bland andra resurser och verktyg.

  

OctaFX-mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 20 3322 1059 (Storbritannien) | +34 651 769 010 (Whatsapp) | +34 (Whatsapp)

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: octafx.com

Telegram: @OctaFX_bot

Klargörande: OctaFX-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

OctaFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, Vår åsikt är NEGATIV, eftersom den är en OREGULERAD mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), föreslår vi att vi är försiktiga.  

Update Uppdatering från januari 2021: FCA, Storbritanniens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat OctaFX på grund av bedräglig verksamhet.

Update Uppdatering från oktober 2021: BCSC, British Colombias finansregulator, har rapporterat OctaFX på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella BCSC-webbplatsen.

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av OctaFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

9 kommentarer om «OctaFX - octafx.com»

 1. INMA svar

  god morgon
  Jag är i samma fall som han. Jag kan inte kontakta dem och de returnerar inte mina pengar.
  vad jag gör?

  en hälsning

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej inma, den här mäklaren ringde OctaFx är en bluff, har många investerare stämt OctaFx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. ANA CAROLINA CASTLE VILLARREAL svar

  Jag har inte haft erfarenheter med dem men jag började undersöka varför jag ser att det finns influenser på instagram som marknadsför sina kampanjkoder med OctaFX och de ger inte mer information ... det lät som ett pyramidbedrägeri

 3. Mairon Cordon svar

  OctaFX "Scamming company" Jag vill låta alla veta att jag har blivit utsatt för bluff från detta företag, eftersom när de vill ta ut pengar från mitt konto har de hittat tusen och ett sätt att hitta ursäkter för att inte göra det, vilket bokstavligen blir en bedragare. Jag läste kommentarer från andra människor som indikerar att alla deras transaktioner, inklusive utbetalningar, är mycket effektiva i detta företag, som jag, som personligen har lidit i mitt eget kött, ifrågasätter. Detta företag har en hel marknadsföringsanordning som erbjuder dig himlen och stjärnorna för att skaffa medel, men när det gäller att vilja utbetalas är det en annan historia som inte visas, och som man säger "Inte allt som lyser är guld". Jag uttrycker min åsikt utan att låtsas att alla som läser det, slutar göra affärer med nämnda företag om de vill, men tar sina försiktighetsåtgärder och främst kan ha tillgång till åsikter från andra människor som jag är säker på att kommer att ha varit offer som detta server. Till dem som är intresserade kan jag dokumentera vad jag säger här.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej “Mairon” tack så mycket för att du delade din erfarenhet med OctaFX med oss, kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

   • Mairon Cordon svar

    Det var genom sidan de har på Internet och att hela dess struktur verkade som ett seriöst företag, och till och med vid ett tillfälle kontaktade de mig per telefon för att erbjuda mig all den hjälp jag kunde behöva. Redan i uttagsprocessen som jag beskriver enligt min mening kunde jag inte längre kontakta någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.