Frågor från kryptovalutahandlare

Chansen är, som alla andra när vi börjar, har du frågor. Det är därför vi här lämnar dig de vanligaste frågorna om kryptovalutor som besvaras av experter. Så du kommer att ha sinnesfrid att veta att dina tvivel har lösts.

Finns det en risk när du investerar i kryptovalutor?

Svaret på denna fråga är ja, Kryptovalutor är mycket volatila så det finns en betydande risk när man investerar i dem. Vi rekommenderar att du tar hänsyn till strategin att använda, eftersom användning av hävstång om du handlar kryptovalutor i CFD, till exempel, är en dålig idé på grund av dess volatilitet.

✨ Ger kryptovalutor utdelning?

Ja och nej. En kryptovaluta genererar inte utdelningar som en andel, men vissa erbjuder passiva inkomster eller förmåner till dem som äger kryptovalutorna. Så är fallet med NEO som erbjuder GAS eller Bitcoin som belönade sina användare med AirDrops.

 

preguntas

 

✨Min CFD-mäklare vill att jag ska handla Bitcoin. Är det pålitligt?

Svaret på denna fråga beror på om din mäklare har motsvarande lagstadgade regler och följer driftsreglerna. Också Vi måste skilja mellan handel med kryptovalutor med CFD: er och investering genom användning av plånböcker.

✨ Är den tekniska analysen av en kryptovaluta användbar?

Även om analysen av statistiken kan vara mycket användbar är den inte alltid så exakt som den verkar, det beror på att de flesta kryptovalutor följer samma trend som Bitcoin och efterliknar dess data och statistik, vilket gör analysen värdelös.

✨ De skickar mejl till mig och ringer mig för att erbjuda kryptovalutatjänster. Är det pålitligt?

Det är troligt att du har fått e-post och samtal som erbjuder dig tjänsten att hantera dina kryptovalutor. Detta är ett bedrägeri! Var mycket försiktig, eftersom det kan vara skräppost och nätfiske att hacka dig och stjäla dina kryptovalutor.

Vilken mäklare är rätt för mig att köpa kryptovalutor?

Var och en av dess plattformar har sina egna egenskaper, så ingen är bättre än en annan alls. Evigt Det är tillrådligt att ta hänsyn till andra användares erfarenhet och recensionerna för att se till att vi väljer det bästa alternativet.

Kan jag delta i en ICO?

Ett första introduktionserbjudande kan vara en frestande idé som är lätt att gå med tack vare plattformarnas ICO-formulär och möjligheten att göra Wallet-överföringar. Problemet är att du måste utvärdera ICO väl, eftersom inte alla är så tillförlitliga som de verkar.

Kommer de att ge mig mina tokens i början av ICO?

Om du har bestämt dig för att delta i en ICO och erbjöds tokens tror du förmodligen att dessa kommer att tas emot i början. Detta är inte alltid fallet, det finns tillfällen då du kommer att ta emot dem till slutet av det.

Jag gjorde fel adress. Kan jag få tillbaka min Bitcoin?

De som har gjort fel Bitcoin-leveransadress bör veta att oavsett hur mycket mod de gör, kommer de inte att få tillbaka det, eftersom fel adress kommer att leda till att bitcoins förloras på Blockchain för alltid.

Bitcoin är nere och ska vi investera?

Vi är inte finansiella experter och vi spelar inte heller rollen som rådgivare så vi kan inte veta om det är det baisse ögonblicket för Bitcoin. Alla analyser måste betraktas som en personlig åsikt, eftersom marknaden i slutändan inte är helt förutsägbar.

Kan någon bryta ut kryptovalutor?

Du bör veta att processen med att bryta kryptovalutor inte är så enkel som det verkar, eftersom det kräver en stor investering i hårdvara, en konstant energikälla och teknisk kunskap för att kunna utföra denna uppgift.

Kommer de att förbjuda kryptovalutor?

Som i Spanien finns det en konflikt mellan att förbjuda marknadsföring av Bitcoin, men att uppmuntra användningen, vilket genererar en paradox. För närvarande är det inte känt vilken ståndpunkt som kommer att tas när det gäller kryptovalutor, även om deras användning blir allt populärare vilket kan generera tryck till förmån för deras marknadsföring.

Varför har jag inte fått mina kryptovalutor?

Om du har gjort en överföring och inte har fått dina mynt är det troligt att det finns en fel överföringsadress. För att verifiera det måste du gå till kryptovaluta block explorer, infoga den offentliga adressen och se detaljerna i den senaste transaktionen.

De ber mig om min privata adress för att köpa. Är det säkert?

Nej, du ska aldrig ange din privata adress, eftersom det här är åtkomst till din plånbok och alla dina kryptovalutor. Om de ber om din privata adress för en ICO eller transaktion, var försiktig, eftersom det kan vara en bluff.

Kan en kryptovaluta replikera i fiat-pengar?

Även om det finns några alternativ som erbjuder det, är det alltid viktigt att kontrollera dem, eftersom i slutändan kan pengarna sluta vara värda ingenting. För närvarande finns det fortfarande inga kryptovalutor som replikerar 100% i fiatpengar.

Behöver jag en lägsta budget för att investera i kryptovalutor?

Även om du kan investera det belopp du vill, bör du alltid ta hänsyn till att plattformarna har minsta insättningar, så vi kan säga att beloppet att investera beror på den minsta insättning som fastställts av kasinot.

 

preguntas

 

Hur kan jag köpa en kryptovaluta som inte kan köpas med pengar?

Du måste veta det inte alla kryptovalutor kan köpas med pengar, vissa är bara tillgängliga för utbyte med andra kryptovalutor. Det enklaste sättet skulle vara att köpa kryptovalutor på en köpplattform och överföra dem till en börs för att få valutorna.

Jag tappade min 2FA-återställningskod, kan jag få tillbaka den?

När du aktiverar tvåfaktorautentiseringen fick du en återställningskod som är en åtkomst för att ange om du förlorade den ursprungliga metoden. Om du inte har den här koden går det inte att återställa ditt konto.

Kan mina åtkomstlösenord hackas?

Ja, det är möjligt, men det är också mycket svårt att göra på grund av det stora antalet kombinationer som kan ges. Ändå, Vi föreslår att du använder ett extra säkerhetssystem som en Ledger för att ytterligare komplicera hackarens uppgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *