ZurichBFX yttrande

Åsikter och information om ZurichBFX-mäklaren

 

¿Det är mäklaren ZurichBFX (aka zurichbfx.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

ZurichBFX-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Ankor Group Investment Ltd.

ZurichBFX är baserat i: Bulgarien.

Om vi ​​pratar om reglering, ZurichBFX-mäklaren nämner inget om att vara reglerad, ZurichBFX är en oreglerad mäklare.

ZurichBFX webbplats
ZurichBFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som ZurichBFX erbjuder. När det gäller ZurichBFX noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Bronskontot, Silverkontot och Guldkontot. Du har också ett islamiskt eller gratis swap-konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $250, utbildningscenter, 24/5 kundtjänst, Junior kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.500, Utbildningscenter, 24/5 kundsupport, Daily Market Review, Senior Account Manager.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, utbildningscenter, 24/5 kundsupport, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, daglig analysvideo, VIP-kontoansvarig, personlig handelsstrategi.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som ZurichBFX erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

ZurichBFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442080589513

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: zurichbfx.com

Klargörande: Investeringsbolaget ZurichBFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

ZurichBFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Bulgarien), när vi letade efter information och andra recensioner om ZurichBFX hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ZurichBFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.