Yttrande från Zeus Option

Åsikter och information om Zeus Option-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga Zeus Option-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.

Vi inbjuder alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att det är en mäklare utan en webbplats på spanska, men vi bestämde oss också för att genomföra granskningen på grund av olika e-postmeddelanden och mottagna kommentarer.

Zeus Option-mäklaren är en mäklare för binära optioner.

Mäklaren nämner vara baserad i SamoaOch ägs av Ideal Option Ltd..

Om vi ​​pratar om reglering nämner inte mäklaren absolut något om det, så vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Webbplats för Zeus Option
Webbplats för Zeus Option

Om vi ​​analyserar olika kontotyper som mäklaren tillhandahåller för att driva, i det här fallet finns det 4: bronskontot, silverkontot, guldkontot och platinakontot.

Vi börjar då med Bronskonto- Minsta 500 $ insättning, 25% bonus, e-bok, dagliga marknadsnyheter, personlig rådgivare.

Det följs av Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, 50% bonus, e-bok, dagliga marknadsnyheter, personlig rådgivare, kommer att handla med en expert, Trader TV.

Den tredje typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000, 75% bonus, e-bok, dagliga marknadsnyheter, personlig rådgivare, kommer att handla med en expert, Trader TV, snabbt kontantuttag, personlig handelskalender.

Den sista typen av konto är Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000, 100% bonus, e-bok, dagliga marknadsnyheter, personlig rådgivare, kommer att handla med en expert, Trader TV, snabbt kapitaluttag, personlig handelskalender och kapitalskydd, bland andra funktioner.

kräva pengar med minåterbetalning

De plattformar som används för handel är: Zeus Option's egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av användningen av plattformen och olika begrepp för handel för att använda plattformen korrekt, förklaring av några populära indikatorer, analys av finansmarknader, utgångsdatum för valutapar, handlars ordlista och förklaring av vissa investeringskoncept.

  

Zeus Option-mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442038075628

e-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: zeusoption.com

Klargörande: Zeus Option-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Värdering av Zeus Option

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är positiv, eftersom vi inte har hittat negativa kommentarer om Zeus Option. Men vi rekommenderar försiktighet, eftersom det är en icke-reglerad mäklare 

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Zeus Option? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.