Zest Capital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Zest Capital

 

¿Det är mäklaren Zest Capital (även känd som zestcapital.com.pe) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Zest Capital är faktiskt en fondförvaltare, specialiserad på kapitalmarknader.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Zest Capital är baserat i: Peru.

Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Zest Capital nämner inte absolut något om att vara reglerad, Zest Capital är en oreglerad mäklare.

Zest Capital webbplats
Zest Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Zest Capital erbjuder. När det gäller Zest Capital hittade vi inte information om innehav av olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: det nämns inte, det är troligt att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Zest Capital erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter om ekonomiska händelser, verkligen inte mycket mer.

 

Zest Capital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +51 1 6528655

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: zestcapital.com.pe

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Zest Capital värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Webbplatsen saknar mycket viktig information som företagsregistrering, reglering, den erbjuder inte ens villkoren. Vi tror att detta är ett skumt och misstänksamt företag.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Zest Capital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.