Zenithinvestgroup granskning

⭐ Åsikter och information om mäklaren Zenithinvestgroup ⭐

¿Är mäklaren Zenithinvestgroup (även känd som zenithvestgroup.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Zenithinvestgroup pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Zenithinvestgroup? Zenithinvestgroup är en mäklare av: Forex, Futures, Cryptocurrency och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? Zenithinvestgroup är baserat i: Den nämner att vara baserad i Storbritannien men vi tror att detta är falskt eftersom det inte är registrerat där.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Zenithinvestgroup nämner inte att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Zenithinvestgroup hemsida
Zenithinvestgroup hemsida 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Zenithinvestgroup erbjuder. När det gäller Zenithinvestgroup, noterar vi att den har 3 olika planer eller kontotyper:

🔹 Bronskonto: minsta insättning $200, avkastning 2.5% på 7 dagar.

🔹 Silverkonto: minsta insättning $5000, avkastning 3.5% på 7 dagar.

🔹 Guldkonto: minsta insättning $10000 5, avkastning 7% på XNUMX dagar.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: en förklaring av de tjänster det erbjuder, live-diagram, inte mycket annat.

✳️ Egenskaper för Zenithinvestgroup ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: 1 (835) 902-5723

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: zenithvestgroup.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Zenithinvestgroup värdering ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Zenithinvestgroup vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Zenithinvestgroup säker? Hur pålitlig är Zenithinvestgroup? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Zenithinvestgroup.  

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Zenithinvestgroup?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (10 röster)

2 tankar om “Zenithinvestgroup – zenithvestgroup.com"

 1. Daniel Parejo Svara

  God morgon, hur får jag tillbaka pengarna? jag tror att jag blir lurad

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Daniel Parejo, den här mäklaren ringde Zenithvestgroup är en bluff, har många investerare stämt Zenithinvestgroup för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.