WinOptions yttrande

Åsikter och information om WinOptions-mäklaren

 

¿Det är mäklaren WinOptions (aka winboptions.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

WinOptions-mäklaren är en mäklare av: Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

WinOptions bygger på: de nämner att de förmodligen är baserade i Storbritannien, även om det inte nämner något om den reglering som mäklaren ska ha om den faktiskt är baserad i Storbritannien, detta får oss att tvivla på den verkliga platsen för WinOptions.

Om vi ​​pratar om reglering, WinOptions är: Det nämns att det regleras av Cyperns tillsynsmyndighet (CySEC), vilket inte är vettigt eftersom det nämns att det är baserat i Storbritannien, inte Cypern. Det nämns inte heller regleringsnumret för att verifiera denna förordning.

WinOptions webbplats
WinOptions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som WinOptions erbjuder. När det gäller WinOptions noterar vi att de inte ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror att WinOptions egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som WinOptions erbjuder, några informativa avsnitt, förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, verkligen inte mycket mer .

 

WinOptions-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 44 1223 463255

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: winboptions.com/

Klargörande: Investeringsbolaget WinOptions arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

WinOptions-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart i vilket land den är baserad, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten CNMV har redan varnat för WinOptions.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av WinOptions? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.