Skycapital yttrande

Åsikter och information om Wexness Banc-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Wexness Banc (aka wexness.io) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Wexness Banc-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Gozala Enterprise Ltd.

Wexness Banc är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Wexness Banc-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, Wexness Banc är en oreglerad mäklare.

Wexness Banc webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Wexness Banc erbjuder. I fallet med Wexness Banc noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: Basic Account, Trader Account, Business Account och Corporate Account.

Grundläggande konto: Minsta initiala insättning på $ 100, mer än 24 tillgångar att handla, sprider sig från 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, avancerad inlärning, 24/5 kontoansvarig, första insättningsbonus, 5 handelssignaler per vecka.

Handelskonto: minsta initiala insättning på 1.000 75 $, mer än 1.1 investeringstillgångar, sprider sig från 1 pips, hävstång upp till 75: 24, avancerad inlärning, kontoansvarig 5/100, bonus upp till 10% per insättning, XNUMX handelssignaler per vecka.

Företagskonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, 300+ investeringstillgångar, spridning från 0.9 punkter, hävstång till 1:50, avancerad inlärning, 15 handelssignaler per vecka, riskhanteringswebinar, 25% kontoförsäkring, individuell chef .

Företagskonto: Minsta 100.000 0.9 $ initial insättning, alla tillgängliga tillgångar, spridningar från 1 punkter, hävstång upp till 25:15, avancerad inlärning, 25 handelssignaler per vecka, 100% kontoförsäkring, specialkontohanterare, bonusar upp till XNUMX%, avancerad analys tillgängliga.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Wexness Bancs egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Wexness Banc erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Wexness Banc-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: España: +34-98-779-52-12 / Inglaterra:+44-208-089-44-23 / Rusia: +74-99-642-31-26 / Alemania: +41-21-508-76-95

E-post: Spanien: [e-postskyddad]  - England: [e-postskyddad]  - Ryssland: [e-postskyddad]  - Tyskland: [e-postskyddad]

webbplats: wexness.io

Klargörande: Investeringsföretaget Wexness Banc arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av Wexness Banc

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Wexness Banc hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering augusti 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till Wexness Banc för bedräglig verksamhet.

Uppdatering från februari 2021: FMA, österrikisk finansregulator, har Rapporteras till Wexness Banc för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Wexness Bank? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.