Walter International åsikt

Åsikter och information om mäklaren Walter International

 

¿Det är mäklaren Walter International (aka walterinternational.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Walter International, är en mäklare av: fondförvaltning.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Walter International är baserat i: Hong Kong.

Om vi ​​pratar om regleringWalter Internationals webbplats nämner ingenting om att vara reglerad, Walter International är en oreglerad mäklare.

Walter International webbplats
Walter International webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Walter International erbjuder. När det gäller Walter International noterar vi att sidan inte innehåller information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: de nämner det inte, det är troligt att Walter Internationals egen plattform används.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Walter International erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, finansiella evenemang nyheter, pip kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Walter International-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +852 3018 3061

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: walterinternational.com

Klargörande: Investeringsföretaget Walter International arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Walter International värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Hong Kong), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Walter International hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från september 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporterad till Walter International för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Walter International? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.