VentusKapital yttrande

Åsikter och information om VentusKapital-mäklaren

 

¿Är mäklaren VentusKapital (aka ventuskapital.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

VentusKapital-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: ALTEA INVESTMENTS LTD.

VentusKapital är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, VentusKapital-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, VentusKapital är en oreglerad mäklare.

VentusKapitals webbplats
VentusKapitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som VentusKapital erbjuder. När det gäller VentusKapital noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Classic-kontot, Pro-kontot och VIP-kontot.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $100, sprider sig från 1.6 punkter, utnyttjar upp till 1:30 (detaljistklient) och upp till 1: 500 (proklient), minsta handelsstorlek 0.01 partier, inga provisioner.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $100, sprider sig från 0.0 pips, utnyttjar upp till 1:30 (detaljistklient) och upp till 1: 500 (Pro-klient), minsta handelsstorlek 0.01 partier, provision på 2 $ per parti per sida för varje 100.000 XNUMX som handlas.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, sprider sig från 0.0 pips, utnyttjar upp till 1:30 (detaljistklient) och upp till 1: 500 (Pro-klient), minsta handelsstorlek 0.01 partier, provision på 1 $ per parti per sida för varje 100.000 XNUMX som handlas.

De har alla ett valfritt islamiskt konto.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: egen plattform (VentusKapital)

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som VentusKapital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

VentusKapital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: ventuskapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget VentusKapital arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

VentusKapital värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra betyg om VentusKapital hittade vi många negativa recensioner och kommentarer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av VentusCapital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.