Vantage FX recension

Yttranden och information om Vantage FX-mäklaren ⭐

¿Är Vantage FX-mäklaren (aka vantagefx.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Vantage FX pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Vantage FX? Vantage FX är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Vantage International Group Ltd.

✔️ Var är det baserat? Vantage FX är baserat i: Vanuatu.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringär Vantage FX-mäklaren reglerad och licensierad av Australian Securities and Investments Commission (ASIC), Cayman Islands Monetary Authority (CIMA) och Financial Conduct Authority (UK).

Vantage FX webbplats
Vantage FX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Vantage FX erbjuder. När det gäller Vantage FX noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardkonto, ECN Raw-konto och ECN Pro-konto.

🔹 Standardkonto- Minsta initiala insättning $ 200, STP-utförande, minsta handelsstorlek på 0,01 partier, hävstång upp till 500: 1, spridning från 1,4 punkter, provision 0 $

🔹 ECN Raw-konto: minsta initiala insättning $ 500, ECN-exekveringstyp, minsta handelsstorlek på 0,01 partier, hävstång upp till 500: 1, spridning från 0,0 punkter, provision $ 3 per parti per sida.

🔹 ECN Pro-konto: minsta initiala insättning $ 20.000, ECN-exekveringstyp, minsta handelsstorlek på 0,01 partier, hävstång upp till 500: 1, spridning från 0,0 punkter, provision $ 2 per parti per sida.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: egen plattform, MT4 och MT5.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter Vantage FX erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella händelser, pips-kalkylator, verkligen inte mycket mer.

 

✳️ Vantage FX-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +442080363883

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: vantagefx.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Vantage FX-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare med misstänkt reglering plus Det ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Vanuatu)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Vantage FX vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Vantage FX säker? Hur pålitlig är Vantage FX? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa recensioner om Vantage FX.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Vantage FX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.