Valutrades åsikt

⭐ Åsikter och information om mäklaren Valutrades ⭐

¿Är mäklaren Valutrades (även känd som valutrades.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Valutrades pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Valtrades? Valutrades är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Valutrades Limited.

✔️ Var är den baserad? Valutrades är baserat i: Storbritannien.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Valutrades-mäklaren regleras av FCA (tillsynsorgan i Storbritannien) med registreringsnumret 586541.

Valutrades webbplats
Valutrades webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Valutrades erbjuder. När det gäller Valutrades noterar vi att det har två typer av konton:

🔹 ECN-konto.

🔹 Standardkontoplan.

 

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att fungera är: MetaTrader 4 och MetaFX.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som Valutrades erbjuder, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Funktioner hos Valutrades ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +44 (0) 20 3141 0888 XNUMX

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: valutrades.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Valutrades Rating ⭐

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en pålitlig mäklare.

☑️ Varför? Är en mäklare reglerad plus vi vet dess verkliga plats (Storbritannien), å andra sidan när man söker information och andra utvärderingar om Valutrades vi hittade många positiva recensioner och rekommendationer. Vid tidpunkten för recensionen har vi kunnat hitta nästan uteslutande recensioner, betyg och mycket positiva känslor.

☑️ Är Valuetrades säkert? Hur pålitlig är Valutrades? ❎ Vi anser att det är ett säkert och pålitligt företag. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Valutrades. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Valutrades?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Granska betyg

4 kommentarer om «Valutrades - valutrades.com»

 1. Rodrigo svar

  Livets tillfälligheter, jag bekräftade precis att det var exakt ett år sedan jag öppnade mitt demo-konto i valutrades. Jag har använt det med MT4 och det har fungerat mycket bra för mig. Deras provisioner och spreadar är bland de lägsta jag har hittat. Jag har bara handlat med demo, men det har gett mig självförtroendet att testa på riktigt. Skål

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rodrigo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Valutrades-mäklaren.

   Hälsningar.

 2. JAIME AGUSTIN GUARNIZO OSKYLDIG svar

  JAG HAR ETT DEMO-KONTO, KUNDTJÄNSTEN KÄNNER MYCKET BRA, TILLSÄTT TILL DEMOEN DE SKICKAR MIG TRANSAKTIONSBALANSRAPPORTER TILL MIN POST, SOM SÄNGER MYCKET BRA FÖR MIG Då det är som om det fanns på det verkliga kontot.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jaime, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Valutrades med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.