UnixBroker yttrande

Åsikter och information om UnixBroker-mäklaren

 

¿Är mäklaren UnixBroker (aka unixbroker.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

UnixBroker-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Z Line Corporation LTD.

UnixBroker är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om regleringUnixBroker-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, UnixBroker är en oreglerad mäklare.

UnixBroker-webbplats
UnixBroker-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UnixBroker erbjuder. När det gäller UnixBroker noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Silverkonto: Hävstång upp till 1: 200 (FX), 1:50 (CFDs), 1:20 (Shares).

Guldkonto: utnyttja upp till 1: 300 (FX), 1: 100 (CFD), 1:40 (aktier); bytesrabatt 25%.

Platinakonto: hävstång upp till 1: 400 (FX), 1: 125 (CFD), 1:50 (aktier); varningar, gratis VPS, dedikerad kontoansvarig, webbseminarier och videor, support från 10 till 8 GMT, femte decimal, säkring, 50% swaprabatt.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som UnixBroker erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

UnixBroker-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 442036083561

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: unixbroker.com

Klargörande: Investeringsföretaget UnixBroker arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

UnixBroker-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Uppdatering i december 2020: FCA, den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har Rapporteras till UnixBroker för bedräglig verksamhet.

Uppdatering från juni 2021: KNF, polsk finansregulator, har rapporterat UnixBroker för bedräglig verksamhet.

Varför? Vi har att göra med en oreglerad mäklare och dess huvudkontor är i ett mycket osäkert land (Marshallöarna). När vi letade efter information och andra recensioner om UnixBroker hittade vi många negativa recensioner och många kommentarer från personer som har blivit lurade och vilseledda av UnixBroker.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UnixBroker? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.