UnitedBTC Bank yttrande

Åsikter och information om mäklaren UnitedBTC Bank

 

¿Det är den riktigt pålitliga UnitedBTC Bank (aka unitedbtcbank.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

UnitedBTC Bank-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: UnitedBTCbank, NA

UnitedBTC Bank bygger på: de nämner att de är baserade i Mauritius.

Om vi ​​pratar om reglering, UnitedBTC Bank är: från den information UnitedBTC Bank tillhandahåller på sin webbplats, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

UnitedBTC Banks webbplats
UnitedBTC Banks webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UnitedBTC Bank erbjuder. När det gäller UnitedBTC Bank noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: vi tror att UnitedBTC Banks egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som UnitedBTC Bank erbjuder, kryptokalkylator, förklaring ovan om de produkter som UnitedBTC Bank erbjuder, inte riktigt mycket mer.

 

UnitedBTC-bankfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +23058690036, +5078321529 och +5078321501

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: unitedbtcbank.com

Klargörande: Investeringsföretaget UnitedBTC Bank arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

UnitedBTC Bank värdering

Varning: oreglerad mäklare

Varning, bluffmäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder, när vi letade efter information om UnitedBTC Bank kunde vi inte hitta några recensioner.

Uppdatering i mars 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterades till UnitedBTC Bank för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UnitedBTC Bank? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

18 kommentarer om «UnitedBTC Bank - unitedbtcbank.com»

 1. toto svar

  De ger dig kredit och förlorar alla dina pengar och säger sedan att du är skyldig dem krediten. De kan komma och debitera mig för att jag ska vänta på dem med allt jag har. De är inget annat än att några jävla bedragare har förstört mitt liv

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Toto, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 2. dan svar

  god morgon de lurade mig lägga mig till listan över lurade det är möjligt att göra något jag är villig. Några av de som rånade mig är: [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad] I vilket fall som helst skulle jag vilja veta vad som kan göras för att stoppa dessa tjuvar, hur lätt de stjäl från människor är otroligt och särskilt hur lite andra bryr sig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dan, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 3. mar svar

  Några av tjuvarna som kontaktade mig och stal mina pengar är Paula Negrete,
  Rocco Garcia, Silvana Marquez är alla ett gäng mexikanska tjuvar, lita inte på dem tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mar, vi tackar dig för att du berättade om din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 4. cc svar

  de är samma tjuvar som en mäklare som kallas svart kärna. Om du tittar kommer du att märka att det också finns många klagomål, och det beror på att de som enad btc-bank är en grupp tjuvar som är organiserade för att stjäla så mycket pengar som möjligt. samtidigt är svart kärna samma tjuvar som emporio handlade vid den tiden jag kunde ta reda på information eftersom de lurade mig med en stor summa pengar, kom ihåg att denna information är från för några år sedan men kanske kommer den att tjäna några bedragare: “emporio handel ligger i medellin i Golden Mile-byggnaden, torn 1, 1101 våningen, regissören heter Khaterin, tillsynsdomstolar Emmanuel kassör, ​​Felipe, Sebastián, Juan Marín, Marcos, Yessenia, cheferna närmast dem, enligt vad Saul Betancourt, Esteban Ramírez kunde undersöka utan , Alejandra Monsalve, Angie rojas, Manuel pradere, Gustavo Ramírez, Rafael Fernandes, Arturo Chacon, Wilfredo loff, Camilo Torres och andra som fortfarande undersöker, de låtsas alla vara andra människor när de ringer men vi har redan identifierat dem, vi går efter dem. Om de verkligen vill få tillbaka pengarna, låt oss komma dit och riva dem, de är alla desamma som Poloinvest. Deras mexikanska chefer är Pablo Soria och Eleafar, enligt utredningen var de där veckan det finns inget annat alternativ än att komma fram med polisen eller så kommer vi in ​​med våra egna medel, för min del går jag med polisen och med banditer gav han dem adressen och telefonnumret för resektionen än Valkyr Cr 43A # 3Sur-86, Milla de Oro-byggnaden, Medellin, Antioquia (+574) 4808030. "

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej CC, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet (och all denna information) med UnitedBTC Bank-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 5. lurad svar

  God eftermiddag, mina herrar, jag skriver bara min kommentar för att nämna att jag rapporterar er i Colombia och jag är i kontakt med ytterligare 5 drabbade personer från andra latinamerikanska länder. Jag vill klargöra att alla pengar de ger till dessa karaktärer kommer de aldrig tillbaka, ALDRIG NÅGONSIN. De jävla som ringer dig i telefon är utbildade och har ett manus för att ta så mycket pengar från dig som möjligt och tjäna ditt förtroende. Snälla falla inte i deras händer, Gud ger dig klarhet att se bluffen från dessa jävlar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej bluff, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

  • Carlos svar

   Hej, jag var också ett offer för dem. Jag har mycket ilska. Fan de tog mycket pengar från mig. Hur bra skulle det vara att gå samman? Kan jag kontakta dig?

   • palitligvalutamaklare.com

    Hej Carlos, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med United BTC Bank-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om United BTC Bank.

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

    hälsningar

  • Federico svar

   Har du ett mejl eller där jag kan kontakta dig för klagomålet

  • Lorena svar

   Hej, hur mår du med klagomålet till dessa bedragare?

 6. VIRVEL svar

  Hej min bror idiot investerade sina sparande och mina, kanske är det inte så mycket pengar men det tog mig månader av ansträngning och nu är dessa från united btc bank galna och låter dig inte ta ut ett öre. De är tjuvar, jag studerar för att stämma dem när all coronavirus galenskap slutar. Men jag tror att de är bedragare, när du vill dra tillbaka blir de galna.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Eddy, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med UnitecBTC Bank-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 7. Mariana svar

  God morgon Jag vill tacka arbetet med att analysera den här typen av företag att det för många som jag är svårt att veta om det är ett seriöst företag eller inte, jag ser av din analys att de inte är seriösa och jag tackar dig eftersom de kallade mig till att investera. I mitt fall kallade de mig Ali Iriarte senare "mäklaren" som heter Diego Loaiza. Jag hoppas att min kommentar är till hjälp och jag är villig att hjälpa dig i allt som behövs.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mariana, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.