Skycapital yttrande

Åsikter och information om UMC-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga UMC-mäklaren (aka unitedmarketscapital.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

UMC-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency, ETF och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

UMC bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om regleringUMC-webbplatsen nämner ingenting alls om att vara reglerad, UMC är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
UMC-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UMC erbjuder. I fallet med UMC noterar vi att det har 6 olika planer eller kontotyper: Baskontot, Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinakontot och Diamond Club-kontot.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på € 250, handla dygnet runt med en seniorkontoansvarig, daglig granskning av marknaderna, handel med robot, onlinechattstöd, demo-konto, stoppa 24%, riskhanteringsprogram, tillgång till utbildningscenter online, webinarier, avancerade handledning, variabel spridning 50 pip.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på 5.000 €, handla 24 timmar med en dedikerad kontoansvarig, 2 live handelssessioner per vecka (utbildning), en pro make-session en gång om dagen, daglig granskning av marknaderna, chattstöd på online, demo-konto, sluta 50%, riskhanteringsprogram, tillgång till utbildningscentret online, webbseminarier, avancerade handledning, variabel spridning 0,1 pip.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 24 €, handla dygnet runt med en dedikerad kontoansvarig, 3 handlare till ditt konto, fullständigt utbildningscenter + live-sessioner, högre hävstångseffekt, daglig granskning av marknader, chattstöd online, kontodemo, stopp 50%, risk ledningsprogram, tillgång till online-utbildningscenter, webbseminarier, avancerade handledningar, variabel spridning 0,1 pip.

Guldkonto: 25.000 5 € lägsta insättning, 3 handlare till ditt konto, liveutbildning med proffs som handlar på ditt konto, handelsgrupper och social handel, maximal uppmärksamhet vid ditt kontohandel 50 gånger om dagen, daglig granskning av marknaderna, support av onlinechatt, demo konto, stoppa 0,1%, riskhanteringsprogram, tillgång till utbildningscentret online, webbseminarier, avancerade handledningar, variabel spridning XNUMX pip.

Platinakonto och Diamond Club-konto: Det är nödvändigt att kontakta chefen för mer information.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: UMCs egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som UMC erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

UMC-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + (352) 284 87 449

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: unitedmarketscapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget UMC arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

UMC värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letade efter information och andra recensioner om UMC hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UMC? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.