UltimateFX Traders åsikt

Åsikter och information om UltimateFX Traders mäklare

 

¿Det är UltimateFX Traders-mäklaren (aka ultimatefxtraders.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att UltimateFX Traders webbplats inte är på spanska, trots detta har vi fått meddelanden från spansktalande kunder.

UltimateFX Traders-mäklaren är en mäklare av: CFD och Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: Zolarex Ltd.

UltimateFX Traders bygger på: de nämner att de är baserade på Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, UltimateFX Traders är: de nämner ingenting om dess reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

UltimateFX Traders webbplats
UltimateFX Traders webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UltimateFX Traders erbjuder. När det gäller UltimateFX Traders noterar vi att de erbjuder fyra olika kontotyper: startkontot, standardkontot, premiumkontot och elitkontot.

Startkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, upp till 25% bonus, daglig marknadsanalys, e-postvarningar, webinarier.

Standardkonto- $ 2.500 minsta insättning, upp till 50% bonus, daglig marknadsanalys, e-postvarningar, webinarier, personlig rådgivare, 2 veckor utan handelssignaler.

Premiumkonto- $ 10.000 minsta insättning, upp till 75% bonus, daglig marknadsanalys, e-postvarningar, webinarier, personlig rådgivare, 3 veckor utan handelssignaler.

Elite-konto: för detaljer om detta konto bör du kontakta UltimateFX Traders.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: vi tror att UltimateFX Traders äger plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats (kom ihåg att webbplatsen inte har en spansk version): några informativa avsnitt, vanliga frågor, inte mycket mer.

 

UltimateFX Traders-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 713-396-3028

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: https://ultimatefxtraders.com/#

Klargörande: Investeringsföretaget UltimateFX Traders arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

UltimateFX Traders värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten, har redan varnat för Zolarex LTD.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UltimateFX Traders? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.