UFX åsikt

Åsikter och information om UFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga UFX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

UFX-mäklaren är en forex- och CFD-mäklare. Mäklaren är baserad i Limassol, Cypern och "öppnade sina dörrar" 2006. UFX är en del av Reliantco Investments Limited och regleras av CySEC, det cypriotiska tillsynsorganet, under förordning nr 127/10.

Cyperns reglering av UFX
Här kan du se regleringen av CySEC

 

UFX-webbplats
UFX-webbplats

I detta avsnitt analyserar vi vanligtvis olika kontotyper som mäklaren tillhandahåller för att fungera. I det här fallet erbjuder UFX-mäklaren 5 olika kontotyper: Micro-kontot, Mini-kontot, Standardkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Vi börjar då med Micro-konto: den minsta initiala insättningen är $ 100, den minsta volymen av operationer är $ 250, du kommer också att ha tillgång till UFX-videobiblioteket samt dess dagliga rekommendationer och teknisk hjälp, 24 timmar om dygnet.

Detta följs av Minikonto: den minsta initiala insättningen är $ 500, den minsta volymen av operationer är $ 5.000, du kommer också att ha tillgång till UFX-videobiblioteket samt dess dagliga rekommendationer och teknisk assistans, 24 timmar och en personlig instruktör.

Den tredje typen av konto är Standardkonto: den lägsta initiala insättningen är $ 1000, den minsta volymen av operationer är $ 10.000, du kommer också att ha tillgång till UFX-videobiblioteket samt deras dagliga rekommendationer och teknisk hjälp, 24 timmar om dygnet, till en personlig instruktör, du kommer att få VIP-hjälp att utföra exklusiva operationer och uppdateringar.

Den fjärde typen av konto är Guldkonto: den minsta initiala insättningen är $ 5.000, den minsta volymen av operationer är $ 50.000, du kommer också att ha tillgång till UFX videobibliotek samt dess dagliga rekommendationer och teknisk assistans, 24 timmar om dygnet, till en personlig instruktör, du kommer att få VIP-hjälp att utföra handel, exklusiva uppdateringar, SMS-varningar och tillgång till MT4-plattformen.

Den sista typen av konto är Platinakonto: den minsta initiala insättningen är $ 10.000, den minsta volymen av operationer är $ 100.000, du kommer också att ha tillgång till UFX videobibliotek samt dess dagliga rekommendationer och teknisk assistans, 24 timmar om dygnet, till en personlig instruktör, du kommer att få VIP-hjälp att utföra handel, exklusiva uppdateringar, SMS-varningar och tillgång till MT4-plattformen.

Plattformarna som används för handel är: ParagonEx 4.0 och MT4 (MetaTrader 4).
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: mäklaren ger förklaringar om några grundläggande begrepp, en ekonomisk kalender och en handledning, typ av demo-konto, av ParagonEX-plattformen.

  

Funktioner hos UFX-mäklaren

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

Telefonnummer: +357 2503 0315 (Cypern), +34 93 531 8805 (Spanien) och +447700021284 (Whatsapp eller Viber)

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.ufx.com/es-es/

Klargörande:UFX-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.
* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

UFX och cesiumwire.com

 

Falsk reklam från UFX.com
Falsk reklam från UFX.com

 

Falsk reklam från UFX.com
Falsk reklam från UFX.com

 

Hur reklam leder kunden till UFX.com
Hur reklam leder kunden till UFX.com

Enligt meddelanden från UFX-klienter, UFX använder vilseledande reklamI det här fallet kan tre bilder ses (tack vare Alonso för bilderna) av samma annons där man talar om ett system som ska tjäna stora summor pengar enkelt och utan risk. Lägg märke till de falska Facebook-kommentarerna och villkoren. Facebook-profilerna som visas på bilderna är falska.

Det är också värt att notera hur det i den sista delen av annonsen slutar leda intresserade att "investera" med UFX-mäklaren. Vi föreslår extrem försiktighet.

Du kan se bilderna i full storlek här: 1 bild, 2 bild e 3 bild. Webbplatsen är cesiumwire.com/la-banca-no-puede-bloquelo/.

UFX.com och flipcord.com

 

Ännu mer falsk reklam från UFX.com
Ännu mer falsk reklam från UFX.com

 

Ännu mer falsk reklam från UFX.com
Ännu mer falsk reklam från UFX.com

 

Hur reklam leder kunden till UFX.com 2
Hur reklam leder kunden till UFX.com 2

 

Mer vilseledande och falsk reklam som bjuder in dig att investera med UFX, i det här fallet kan du se tre bilder av samma reklam där man talar om ett förmodat hemligt underjordiskt banksystem för att tjäna stora summor pengar enkelt och utan risk.

Det är också värt att notera hur det i den sista delen av annonsen slutar leda intresserade att "investera" med UFX-mäklaren. Vi föreslår extrem försiktighet.

Du kan se bilderna i full storlek här: 1 bild, 2 bild e 3 bild. Webbplatsen är https://flipcord.com/la-banca-quiere-que-se-regule/.

BitcoinRevolution

 

BitcoinRevolution och ufx.com
BitcoinRevolution och ufx.com

 

Mer vilseledande och falsk reklam som inbjuder dig att investera med UFX, i det här fallet kan du i bilden att genom att investera i kryptovalutor kan du vara miljonär. Webbplatsen är es.the-bitcoinrevolution.com.

UFX värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är positiv, eftersom vi inte har hittat kommentarer med negativa erfarenheter om mäklaren, även om det bör noteras att mäklaren inte har mycket information på sin webbplats. 

Uppdatering september 2019: UFX använder bedräglig reklam för att locka nya kunder.

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.