Skycapital yttrande

Åsikter och information om UFT-gruppens mäklare

 

¿Det är den riktigt pålitliga UFT-gruppmäklaren (aka uftgroup.vip)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

UFT Group-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Tech Marketing LLC.

UFT Group är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, UFT-gruppens webbplats nämner ingenting alls om att vara reglerad, UFT Group är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
UFT Groups webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UFT Group erbjuder. När det gäller UFT Group noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: det vanliga kontot, silverkontot, det islamiska kontot, guldkontot, premiumkontot och VIP-kontot.

Vanligt konto: minsta initiala insättning $ 250, spridning av 3 punkter, minsta handelsstorlek: 0.1, frågor 1 gång i veckan, träning 1 gång i veckan.

Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, spridning av 2 punkter, minsta handelsstorlek: 0.1, förfrågningar 2 gånger i veckan, träning 3 gånger i veckan.

Guldkonto: minsta initiala insättning $ 10.000, spridning av 1.7 punkter, minsta handelsstorlek: 0.5, handelsläge *, förfrågningar 3 gånger i veckan, träning 2 gånger i veckan.

Premiumkonto: Minsta initiala insättning $ 50.000 1.7, spridning av 1 punkter, minsta handelsstorlek: 4, handelsläge *, PAMM-konto **, förfrågningar XNUMX gånger i veckan, personliga handelsstrategier utvecklade för ägare av denna typ av handelskonto.

VIP-konto: 100.000 1 $ initial insättning, 5 pip spread, minsta handelsstorlek: 24, handelsläge *, PAMM-konto **, personlig daglig marknadsanalys, 5/1 support av en personlig analytiker, 5: XNUMX kryptovalutahandel .

Islamiskt konto: Minsta initiala insättning på $ 10.000, spridning av 3 punkter, minsta handelsstorlek: 0.5, utan provision, dold ränta eller påföljder.

* Möjlighet att öppna erbjudanden i realtid.
** Kopiering av erbjudanden från de mest effektiva handlarna.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att arbeta är: UFT Groups egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som UFT Group erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

UFT-gruppfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 203 514 82 59

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: uftgroup.vip

Klargörande: Investeringsföretaget UFT Group arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

UFT-gruppens värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Cypern), när vi letade efter information och andra utvärderingar om UFT Group hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UFT-gruppen? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.