Skycapital yttrande

Yttranden och information om UCI Limited-mäklaren

 

¿Det är mäklaren UCI Limited (även känd som uci-limited.com eller UCI Limited Investment) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren UCI Limited, är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: United Capital Invest Pty Ltd.

UCI Limited bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, UCI Limiteds webbplats nämner ingenting alls om regleringen, UCI Limited är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
UCI Limited webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UCI Limited erbjuder. När det gäller UCI Limited noterar vi att det har två olika planer eller kontotyper: Profict Matic-kontot, VIP-kontot. Det erbjuder också det speciella islamiska eller bytesfria kontot.

Profict Matic-konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, ettårigt kontrakt, minimerad risk upp till 1%, finansiell rådgivare / fonder, säker kapitalförvaltning, enkelt uttagsförfarande, drift med olika tillgångar på alla finansmarknader runt om i världen, deltagande i fördelarna för den interaktiva kundföreningen.

VIP-konto- Minsta initiala insättning 500.000 60 dollar, 75% till 24% per UC-handelsavtal, exklusiv tillgång till Global Sales Trading, månatlig uttagsavgift, 7/10 kundservice, veckovisa marknadsuppdateringar, realtidsvarning om personlig agent, 5 personliga handlare verkar på EU och USA: s marknader 24 dagar i veckan 48 timmar om dygnet, minst 72 kontrakt och högst 20 kontrakt per år, XNUMX% försäkring.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som UCI Limited erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

UCI-begränsade funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +61283114375

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: uci-limited.com

Klargörande: Investeringsföretaget UCI Limited arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

UCI Limited värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var det egentligen är baserat, när vi letade efter information och andra utvärderingar om UCI Limited hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UCI Limited? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.