Ubrokers åsikter

Åsikter och information om Ubrokers-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Ubrokers (aka ubrokers.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Ubrokers-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Capital Securities SA

Ubrokers har sitt säte i: Grekland.

Om vi ​​pratar om regleringregleras Ubrokers-mäklaren av HCMC (Grekland).

Ubrokers webbplats
Ubrokers webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Ubrokers erbjuder. När det gäller Ubrokers noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Baskontot, Guldkontot, Platinakontot och VIP-kontot.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 250, Market Buzz, analytikers åsikter, presenterade idéer, ekonomiska utsikter, daglig marknadsanalys, webb-tv.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, Market Buzz, analytikers åsikter, presenterade idéer, ekonomiska utsikter, daglig marknadsanalys, webb-tv.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 100.000, Market Buzz, analytikers åsikter, presenterade idéer, ekonomiska utsikter, daglig marknadsanalys, webb-tv.

VIP-konto: minsta initiala insättning på € 250.000, Market Buzz, analytikers åsikter, presenterade idéer, ekonomiska utsikter, daglig marknadsanalys, webb-tv.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen och en egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Ubrokers erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Ubrokers-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: ubrokers.com

Klargörande: Investeringsföretaget Ubrokers arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Ubrokers-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som regleras av en myndighet som fortsätter att vara osäker för investerare, så att vi knappast tar hänsyn till den, den är baserad i länder med dåligt rykte (Grekland), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Ubrokers hittade vi ett stort antal recensioner negativ.

Uppdatering från november 2020: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har fördömt Ubrokers på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Ubrokers? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och
användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.