Trading Network yttrande

Åsikter och information om mäklaren Trading Network

 

¿Är Trading Network-mäklaren (aka tradingnetwork.co) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Trading Network-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Wabbit Group LTD.

✔️ Trading Network är baserat i: Dominica.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, Trading Network-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, Trading Network är en oreglerad mäklare.

Trading Network webbplats
Trading Network webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som handelsnätverket erbjuder. När det gäller handelsnätverk noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Mega-konto, Giga-konto, Tera-konto och Peta-konto.

🔹 Mega-konto: minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1: 500, fördelat från 2.4 punkter, minsta parti 0.0001, lotstorlek 1.000.

🔹 Giga-konto: minsta initiala insättning på $ 2.000, hävstång upp till 1: 400, fördelat från 1.4 punkter, minsta parti 0.01, lotstorlek 100.000.

🔹 Tera-konto: minsta initiala insättning på $ 15.000, hävstång upp till 1: 200, fördelat från 0.4 punkter, minsta parti 0.01, lotstorlek 100.000.

🔹 Konto Peta: minsta initiala insättning på $ 50.000, hävstång upp till 1: 100, fördelat från 0.4 punkter, minsta parti 0.01, lotstorlek 100.000.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som Trading Network erbjuder, förklaringar av grundläggande koncept för investeringsvärlden, några livediagram, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Handelsnätverksfunktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +442080898145

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: Trading Network.cc

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ Värdering av handelsnätverk ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Är en mäklare inte reglerad plus du befinner dig i ett mycket osäkert land för dessa aktiviteterå andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Handelsnätverk vi hittade många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Handelsnätverk? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.