Handla från noll åsikt

Åsikter och information om Trading From Zero-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Trading From Zero (även känd som tradingdesdecero.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Trading From Zero-mäklaren är en mäklare av: kurser om handel / Forex, Futures och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Benowu International Academy SL

Handel från noll är baserad i: Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Trading From Zero-webbplatsen nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Trading From Zero är en oreglerad mäklare.

Handel från noll webbplats
Handel från noll webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trading From Zero erbjuder. När det gäller handel från noll noterar vi att det inte har olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: Trading From Zero's egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Trading From Zero erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Funktioner i Trading From Zero

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (+34) 91 005 24 56

E-post:

webbplats: tradingfromzero.com

Klargörande: Investeringsföretaget Trading Desde Cero arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Handelsvärdering från noll

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? I allmänhet arbetar dessa kurser tillsammans med mäklare som kan vara farliga. När vi letar efter information och andra utvärderingar om Trading From Zero hittar vi knappast recensioner eller kommentarer. Tydligen är det en ny mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Trading Desde Cero? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.