TradeTime-yttrande

Åsikter och information om TradeTime-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga TradeTime-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. Det bör också noteras att företagets webbplats är på engelska, inte spanska, men på grund av olika meddelanden från spansktalande kunder har vi beslutat att granska företaget också.

TradeTime-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Almandex Group LTD.

TradeTime är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, TradeTime är: eftersom det inte nämner något om någon reglering (det nämner ett registreringsnummer, men inte mycket annat), tror vi att det är en oreglerad mäklare.

TradeTime-webbplats
TradeTime-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som TradeTime erbjuder. När det gäller TradeTime noterar vi att de erbjuder olika kontotyper, även om de inte specificerar eller ger egenskaper om de olika kontotyperna.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: TradeTimes egen plattform

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: diagram med levande priser, förklaring om de olika produkterna som TradeTime erbjuder, ekonomiska nyheter, inte mycket mer än detta ...

 

TradeTime-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 34-917936712

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: tradetime.com

Klargörande: TradeTime-investeringsföretaget arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

TradeTime-värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (som Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letar efter andra utvärderingar på TradeTime har vi hittat negativa utvärderingar ...

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, Du har rapporterat till TradeTime på grund av bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av TradeTime? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.