TradesFly åsikt

Åsikter och information om TradesFly-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga TradesFly-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

TradesFly-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Brown Fox Limited och Pexil Financial OU.

TradesFly är baserat i: Estland och Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, TradesFly är: eftersom de inte nämner absolut något om att ha ekonomisk reglering, vilket får oss att tro att TradesFly är ett oreglerat företag.

TradesFly webbplats
TradesFly webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som TradesFly erbjuder. När det gäller TradesFly noterar vi att det erbjuder 3 olika kontotyper: mikrokontot, det vanliga kontot och det privilegierade kontot.

Micro-konto- Minsta initial insättning på 500 $, variabel spread, upp till 1: 500 hävstång, personlig kontoansvarig, telefonhandel.

Vanligt konto- Minsta 10.000 $ initial insättning, fast spread, upp till 1: 400 hävstång, personlig kontoansvarig, telefonhandel.

Privilegierat konto- Minsta initiala insättning på 20.000 1 $, variabel spread, upp till 300: XNUMX hävstång, personlig kontoansvarig, telefonhandel, personlig service.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT5.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om de finansiella produkter som TradesFly erbjuder, förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, en del förklarande grafik.

 

TradesFly-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +49 800 000 7903

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.tradesfly.com/es-ES

Klargörande: Investeringsföretaget TradesFly arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

TradesFly värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Bulgarien, Marshallöarna), när vi letar efter andra utvärderingar på TradesFly, hittar vi mest negativa utvärderingar ...

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot TradesFly

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av tradesfly? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.