Handlar Prime opinion

Åsikter och information om Trades Prime-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga Trades Prime-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

Trades Prime-mäklaren är en Forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner vara en del av Black Parrot Limited .

Tiburon Corporation Limited nämner att de är baserade i Estland, även om Black Parrot Limited nämner att de är baserade på Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering nämner inte mäklaren någon reglering, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Trades Prime webbplats
Trades Prime webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trades Prime erbjuder. När det gäller Trades Prime har den tre olika typer av konton, Basic Account, Gold Account och Premium Account.

La Grundläggande konto- Minsta initiala insättning är $ 200, äger en kontoansvarig, 24/7 kundsupport, daglig marknadsanalys, hävstång upp till 1: 300, 100% välkomstbonus och även kurser deformation.

Det följs av Guldkonto- Minsta initiala insättning är $ 999, äger en kontoansvarig, 24/7 kundsupport, daglig marknadsanalys, veckosammanfattning, upp till 1: 300 hävstång, marknadsnyheter, webinarier och videolektioner, 80% välkomstbonus och även utbildningskurser.

Den sista typen av konto är Premiumkonto- Minsta initiala insättning är $ 9.999, äger en kontoansvarig, 24/7 kundsupport, daglig marknadsanalys, veckosammanfattning, upp till 1: 300 hävstång, marknadsnyheter, webinarier och videolektioner, 50% välkomstbonus och även utbildningskurser.
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
Plattformarna som används för handel är: MT4-plattformen (MetaTrader 4).

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: den har marknadsanalys och en ordlista (även om båda på engelska), ekonomisk kalender, en grundläggande förklaring av de instrument som kan handlas. med mäklaren, en "handelsakademi" med videolektioner, även om allt också är på engelska, och inte mycket mer än så.

  

Trades Prime-mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 44 2031 500863

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.tradesprime.com/en

Klargörande: Trades Prime-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

Trades Prime värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är fortfarande inte så tydlig, eftersom vi praktiskt taget inte har kunnat hitta information om Trades Prime på internet, vilket får oss att tro att det är en ny mäklare, men det är en OREGULERAD mäklare, så vi föreslår försiktighet.  

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Handlar Prime? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

18 kommentarer om «Handlar Prime»

 1. Blas Oter Artiaga svar

  Efter att ha läst alla kommentarer sammanfaller de med vad som har hänt mig: Mia Rivera har lurat alla, hon vägrar att svara på telefonen som all kontakt försvinner med och ingen ersättning görs. Var försiktig med att umgås med dessa mäklare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Blas, tack för att du delar din Trades Prime-upplevelse med oss, det är verkligen synd vad du nämner om detta företag. Kommer du ihåg hur du hittade Trades Prime?

   En hälsning.

 2. antonio svar

  Hej, jag får inte heller nyheter från dem, när jag ringer 00442031500863 svarar de att de kommer att kontakta mig om 24 timmar men ingenting alls. Kan du göra något via CNMV?
  hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Antonio, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trades Prime med oss ​​... Tja, du kan kontakta CNMV och högst kommer de att utfärda en varning om detta företag, men att vara ett oreglerat företag kan många gånger inte göra mycket mer. Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren?

   En hälsning.

 3. MM G svar

  Jag har också blivit lurad, jag går med till alla i ett framtida gemensamt klagomål. Jag har tappat 5500 €. Han hade redan vunnit upp till € 10749 XNUMX. Låt oss försöka få tillbaka pengarna. Dina e-postmeddelanden har blockerats. Min mäklare var Elsa Rodríguez och jag registrerade mig för Veronica Hidalgo.

  • Sergio svar

   Hej MM, vet du något om det? Vet du om det finns någon påverkad plattform eller något?

 4. Antonio svar

  Jag har också fördömt eftersom de inte kontaktar mig eller tar telefonen

 5. MM svar

  KONTROLLERAD ... DET ÄR EN BEDRAG !!!! till de fyra vindarna ...
  Hej ... Jag har investerat 5000 euro med samma MIA RIVERA ...

  TALA med mig, jag har lämnat in ett klagomål till polisen ... från BARCELONA ...

  HAR OM VI Tvingar och rapporterar dem till den här WEBBPLATSEN och tjuvar som denna ... JAG SKRIVAR..Söker eller samlar mer drabbade .... Vi måste ta bort den här sidan för att undvika mer skada ...

  VÄNDA TILL MEDIERNA OCH UTSÄTTA DE SOM UPPFÖR DÅLIGA. Tjuvar och tjuvar med vit krage ...

 6. anonym solidaritet svar

  Hej, var uppmärksam på att CNMV har varnat mot Trades Prime !!! Håll utkik !!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej "solidaritet anonym" tack så mycket för att du delade denna information med oss, verkligen, CNMV (spansk finansreglerat organ) har utfärdat en varning mot Trades Prime.

   En hälsning.

 7. Roc SMS svar

  Jag började handla med Tradesprime och investerade 4000 euro. När jag bad dem att ersätta mig för 3000 euro blockerade de en IbexDec17-operation och avbröt all slags kommunikation med mig, och de svarade inte heller på e-postmeddelandena som jag ursprungligen skickade dem och nu har jag blockerat anslutningen per post med dem, deras tf. Han svarar inte och den person som deltog i mig MIA RIBERA har kopplat bort eller försvunnit för mig. Operationen som blockeras varje dag förbrukar swap och genom att inte kunna stänga den varje dag minskar mina pengar i dina händer. Jag tror inte bara att de stjäl från mig, men de gör det också med snusning.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej "Roc", tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trades Prime med oss, för just att du är en oreglerad mäklare är du i denna typ av fall oskyddad. Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   hälsningar

  • MM svar

   KONTROLLERAD ... DET ÄR EN BEDRAG !!!! till de fyra vindarna ...
   Hej ... Jag har investerat 5000 euro med samma MIA RIVERA ...

   TALA med mig, jag har lämnat in ett klagomål till polisen ... från BARCELONA ...

   HAR OM VI Tvingar och rapporterar dem till den här WEBBPLATSEN och tjuvar som denna ... JAG SKRIVAR..Söker eller samlar mer drabbade .... Vi måste ta bort den här sidan för att undvika mer skada ...

   GÅ TILL MEDIERNA OCH UTSÄTTA DE SOM UPPTRAR DÅLIGA. Tjuvar och tjuvar med vit krage….

  • Sergio svar

   Jag är precis som du, Mia Ribera försvann och med April Ibex-drift förbrukar. Jag tror inte vad jag läser. Inför att jag har lurats. Vilka åtgärder måste vidtas nu? Jag har just gjort en begäran om att ta ut pengarna, även om jag har sett vad jag har sett tror jag att jag inte kommer att kunna.

 8. Kevin Perez-Hernandez svar

  Hej, jag heter Kevin, min e-postadress är [e-postskyddad] för eventuella frågor och jag arbetar med dem.
  ange det lägsta som är € 250 och de gav mig en bonus på samma belopp.
  Just idag, 9 januari 2018, har jag tjänat 2500 euro för att fungera på större marknader.
  Av de 250 gruvorna plus bonusen har jag totalt 896 (med bonusen) utan bonusen är den 656 min, men på bara 7 dagar har jag haft ganska höga vinster för ett litet konto, från 20 € till 100 € per dag.
  Jag tror ur min synvinkel att det är ganska tillförlitligt men problemet är inte det, det är om du litar på dem.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Kevin, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trades Prime med oss, även om det du säger om att lita på dem har du fel, det är alltid bättre att arbeta med företag med många års erfarenhet och reglering, men vi kommer att se fallet med Trades Prime hittills har vi inte fått negativa kommentarer, hälsningar

 9. Juan Carlos svar

  Hej god morgon, jag har blivit uppringd från den här mäklaren när jag i mitt liv har gett mitt telefonnummer eller sökt efter den här plattformen, men i mina tidiga dagar har jag gått in i opålitliga plattformar på grund av okunnighet och jag har tappat mycket pengar, nu har jag försiktighet .. De är mycket insisterande på att du lägger data på deras plattform och att du lägger dina pengar där. Det är sant att det kan vara nytt eller att det är en bedragare för bedragare att öppna olika konton och stänga dem när de har fullgjort sitt uppdrag, eftersom brottet inte regleras, skulle de ha gjort det när du inser det och det är för sent, jag ser särskilt inte reglering, Så jag rekommenderar inte att gå in utan att först vara registrerad och verifierad för att kunna göra anspråk hos motsvarande byråer.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan Carlos, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trades Prime, och du har rätt, som vi nämnde i slutet av recensionen, det är en OREGULERAD och uppenbarligen ny mäklare (eller åtminstone tror vi på grund av bristen på kommentarer och åsikter på internet) så det är bättre att vara försiktig i dessa fall.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.