Trader's Way åsikt

Åsikter och information om Trader's Way-mäklaren

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Trader's Way-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

Trader's Way-mäklaren är en Forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner vara en del av: specificerar inte.

Trader's Way är baserat i: Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, Trader's Way är en OREGULERAD mäklare.

Trader's Way webbplats
Trader's Way webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trader's Way erbjuder. När det gäller Trader's Way noterar vi att det erbjuder fyra olika typer av konton: MT4.Fix-kontot, MT4.VAR-kontot, MT4.ECN-kontot och CT.ECN-kontot.

När det gäller egenskaperna för kontotyperna kommer vi att börja med MT4.FIX-kontot: fast spread, minsta spread på 2 pips, standardpartistorlek (100.000 enheter), hävstång på upp till 1: 1000, omedelbar körning, stoppnivå av 40.

Detta följs av MT4.VAR-kontot: variabel spridning, minsta spridning på 0,7 punkter, standardpartistorlek (100.000 1 enheter), hävstång upp till 1000: 40, marknadskörning, stoppnivå på XNUMX.

Den tredje typen av konto är MT4.ECN-kontot: lägsta initiala insättning på 100 USD, variabel spread, minsta spread på 0 pips, standardpartistorlek (100.000 enheter), hävstång upp till 1: 1000, marknadskörning, nivå för stopp av 40.

Den sista kontotypen är CT.ECN-kontot: minsta initiala insättning på 50 USD, variabel spridning, minsta spread på 0 pips, standardpartistorlek (100.000 1 enheter), hävstång upp till 500: 40, marknadsutförande, nivå för stopp av XNUMX, cTrader-plattform.
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
Plattformarna som används för handel är: MT4 och cTrader.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: live-kurser av valutapar, metaller och energier, en kort förklaring av de olika instrument som kan handlas, handelsförhållanden, förklaring av andra begrepp i handeln (som aktier, marginal, lotter, hävstång med mera), uppenbarligen driver de också webbseminarier då och då.

  

Trader's Way mäklare funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +1 849 9370815

e-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: www.tradersway.com/en/

Klargörande: Trader's Way-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

Trader's Way Valuation

 

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, inte denna åsikt är inte särskilt tydlig än, vi föreslår försiktighet. Varför? Vi har hittat tvetydiga kommentarer om mäklaren, både positiva och negativa, och det är en oreglerad mäklare. 

Uppdatering från december 2019: den spanska finansiella tillsynsmyndigheten CNMV har utfärdat en varning mot Trader's Way.

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Trader's Way? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.