Skycapital yttrande

Åsikter och information om Trader.online-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Trader.online (aka trader.online) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Trader.online-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Trader.Online Inc och Ivy Capital Company.

Trader.online är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Trader.online-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, Trader.online är en oreglerad mäklare.

 

Skycapital webbplats
Trader.online webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trader.online erbjuder. När det gäller Trader.online noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: startkontot, boosterkontot och uppladdningskontot.

Startkonto- Minsta initiala insättning på 250 $, upp till 25% välkomstbonus, kundsupport, regelbundna reklam e-postmeddelanden, veckovisa webbseminarier, veckovisa marknadsuppdateringar, personlig chef.

Booster-konto- Minsta initiala insättning på 2.500 $, upp till 50% välkomstbonus, kundsupport, regelbunden reklam e-post, veckovisa webbseminarier, veckovisa marknadsuppdateringar, personlig chef, diagramverktyg.

Lyft konto- Minsta initiala insättning på 10.000 75 USD, upp till XNUMX% välkomstbonus, kundsupport, regelbundna e-postmeddelanden, vanliga webbseminarier, personlig chef, avancerade diagramverktyg, dagliga marknadsuppdateringar, e-bok och guider om onlinehandel .

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Trader.online erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Trader.online-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: trader.online

Klargörande: Investeringsföretaget Trader.online arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Trader.online värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Marshallöarna), när vi letade efter information och andra utvärderingar på Trader.online hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av trader.online? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.