Trader Clube åsikt

Åsikter och information om Trader Clube-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Trader Clube-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

Trade Clube-mäklaren är en valutamäklare, baserad i Belize, och vi tror att den inte är reglerad, eftersom den inte nämner sin reglering på sin webbplats, som vanligt. Det bör noteras att mäklaren inte nämner mycket viktig information på sin webbplats, information som vanligtvis nämns på en mäklares webbplats.

 

Trader Clube webbplats
Trader Clube webbplats

I det här avsnittet analyserar vi vanligtvis de olika kontotyperna som mäklaren tillhandahåller för handel. Men i det här fallet tillhandahåller inte mäklaren denna information, även om vi har skickat några e-postmeddelanden till mäklarens kundserviceavdelning som begär informationen och om den besvaras kommer informationen att slutföras ...

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig. 

 

Mäklaren tillhandahåller inte information på sin webbplats om plattformen som kunderna arbetar med.
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: mäklaren tillhandahåller bara en ekonomisk kalender.

  

Trader Clube-mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: -

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: traderclube.com/index?lang=en

Klargörande:Trader Clube fungerar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

Trader Clube Rating

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är positiv, eftersom vi inte har hittat kommentarer med negativa erfarenheter om mäklaren, även om det bör noteras att mäklaren inte har mycket information på sin webbplats, och vi tror att det är en oreglerad mäklare

Uppdatering från januari 2019: På senare tid har vi fått meddelanden från kunder som inte kan göra ett uttag, förutom att vara en oreglerad mäklare, föreslår vi försiktighet

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Trader's Club? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

64 kommentarer om «Trader's Club»

 1. rosa svar

  Vi försökte de pengaråtervinningstjänster som de nämner, för att återvinna 4.000 dollar som min far hade förlorat. Vi var tvungna att leverera dokumentation och papper, men allt gick bra till slut. Tack alla för hjälpen och informationen, ni har räddat oss.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rosa, vilken fantastisk nyhet! Vi tackar dig för att du berättade för oss, vi vet att människor ibland tvivlar men vi vet att det nästan alltid uppnås. Vår rekommendation är att om du tänker investera igen, kolla först namnet på mäklaren på vår webbplats eller så kan du också fråga oss, vi hjälper dig gärna.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller i följande länk.: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Innan du fattar ett nytt investeringsbeslut, kolla in den här länken: https://zuverlassigerforexbroker.com/beste-Makler-2021/

   Grattis.

 2. MIGUE svar

  Jag försökte med mer än 400 dollar ... efter några månader har jag inga goda nyheter och jag hindras från att komma in på sidan ... här erbjuds den genom promotorer och reklam på radio. STOR BEDRÄGNING SOM ETT JÄVLIGT HUS, DE ÄR Tjuvar och lögnare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Migue, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med Trader Clube-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 3. Mattias K. svar

  Jag känner människor som har gjort investeringar för 8.500 25.000 $ och kämpar för att samla dem. Nu finns det mer än $ XNUMX XNUMX på hans virtuella kontor ... med den stora skillnaden att han inte kan ta ut det för att avyttra sina pengar. Han har haft det här problemet länge och är desperat.
  Jag tror att det är ett ponzi-schema.
  Som ytterligare data ger Banco Nación de la República Argentina 52% lönsamhet i fasta termer (4% per månad). Jag tycker att det är mycket lönsamt med tanke på att det är mycket säkrare än ett företag med alla indikationer på pyramid bluff.

  Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Matías, tack för informationen ...

   • Gilbert Mondragon Mejías svar

    Hej, jag lurades, jag kommer från Costa Rica, jag investerade 1000 dollar och ett år senare har jag inte fått något

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Gilbert, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med Trader Clube-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

     Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

     hälsningar

 4. jorge svar

  Idag kontaktade en vän mig för att erbjuda mig att "komma in" i Trader Clube, sanningen att det från början lät som en pyramisvindel, det faktum att dess huvudkontor (även om de säger att det är ett brasilianskt företag) ligger i Belize (skatteparadis) och inte Att ha exakta uppgifter om vem som hanterar kontona ger mig ingen säkerhet, vinsten är också misstänkt hög, vinster som bara återspeglas på en skärm, jag läste inte om någon som tar ut pengar eller återvinner sin investering ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jorge, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trader Clube med oss, vi är mycket ledsna för den situation du befinner dig i ... Kommer du ihåg hur du hittade detta företag i första hand? Tack igen för att du delar din erfarenhet.

   Hälsningar.

  • Gilbert Mondragon Mejías svar

   Det är en bluff, inte investera, de stal mina pengar ett år efter att ha investerat, de har inte returnerat någonting

 5. Kevin svar

  För alla människor som säger att de mår bra just nu och har "goda vinster", tänk på att det bara är siffrorna som du ser på sidan / applikationen angående deras dagliga intäkter, men inte pengar i handen. Bra. Det viktiga är om de faktiskt lyckas ta ut sådana pengar. Har någon lyckats? Eftersom du bara kan ta ut belopp som är större än 100 usd måste minst två månader gå. Har någon lyckats?

 6. John svar

  Hej, här i Costa Rica börjar de och en vän och hans föräldrar har investerat, eftersom andra av sina föräldrars förmodligen får vinster, men jag har gjort samma analys som ovan, eftersom de inte anger vilka typer av investeringar och vilket försäkrar en att de inte gör insättningar på kreditkortet, eftersom de här erbjuder kortet men från en bank i Tyskland och företaget är i Belize som är en skatteparadis.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Giovanni, tack för informationen om Trader Clube, som ni kommer att se, tror vi inte heller att det är ett särskilt bra alternativ.

   Hälsningar.

  • Gilbert Mondragon Mejías svar

   Hej vid den här tiden ett år senare har de inte returnerat någonting

 7. Maru svar

  Jag skulle vara intresserad av att veta om denna investeringsplattform är tillförlitlig eftersom jag har ett högt kapital och det är allt jag har och jag inte vill bli lurad

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mari, du kan läsa resten av kommentarerna eller vår analys ovan för att få veta vår åsikt om Trader Clube.

   Hälsningar.

 8. Ramiro svar

  andra kommentarer om handelsklubben ... Jag investerar inte men de erbjöd mig om jag pratar med människor som investerar och för tillfället har de inte haft några problem ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ramiro, vi väntar också på fler kommentarer om Trader Clube. Hur hittade du dem?

   Hälsningar.

  • Maru svar

   De erbjöd mig också, men jag är rädd för att investera, jag vet inte om du vill ta ut mina pengar kommer de inte att låta mig

 9. vill svar

  Vilka investeringsalternativ rekommenderar jag på Trades Club nu men jag letar efter alternativ

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Wanner, leta efter en mäklare som regleras av en ALLVARLIG regulator, från ALLVARLIGA länder ...

   Hälsningar.

   • adrian svar

    God morgon, vad får dig att tro att Belize inte är seriös? För något som många företag och människor sätter in där borde det informeras bättre, det är ett land med noll korruption och med social och ekonomisk stabilitet bland andra positiva aspekter. Skål!

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Adrián, vi har mycket erfarenhet av mäklare, vi försäkrar dig att "reglering" av Belize, om du har problem med mäklaren (som många av kommentarerna från Trader Clube-klienter som vi har fått) kommer "reglering" av Belize inte att hjälpa dig i ingenting kommer du inte att kunna återställa något. Därför rekommenderar vi endast reglerade mäklare i ”seriösa länder”. Denna "reglering" är densamma som att vara ett oreglerat företag, eftersom kunden också är helt oskyddad.

 10. Hernan svar

  Hej, god eftermiddag, jag ställer dig en fråga, för det är så viktigt att veta hur man kommer till tradel clube. Min fru är associerad med sin svärson. Och nu ber de dig att registrera dig om du har något i hennes namn. Om du inte reglerar det slutar räkningen att vara aktiv. Som de berättade för honom. Eftersom hon inte har något i sitt namn ska vi göra ett hemadresscertifikat. Och därifrån, se vad som händer. Det skulle vara synd om det var en bluff.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Hernán, det är väldigt viktigt att veta hur man kommer dit, för att bestämma företagets tillförlitlighet ... När det gäller vår åsikt kan du läsa samma recension för att veta det.

   Hälsningar.

 11. Gabriel Mario svar

  Hej, min son fick den här investeringen som verkar mycket lönsam vid första anblicken .... Jag tänker till och med investera cirka 500 dollar, men jag är rädd att det är vad kommentarerna säger (bluff)

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gabriel, för i samma avsnitt kan du läsa vår åsikt om Trader Clube, hur hittade du eller din son dem?

   Hälsningar.

 12. Maribel svar

  SANNHETEN DENNA FÖRSTA TRADERCLUBBROKER KOM OSS TILL BOLIVIEN SOM HANDELSKLUBB OCH DÄR MED SILVEREN ATT VI SAMLADE FRÅN ALLA MÄNNISKOR SEDAN DECEMBER 2016 JAG ÄR I DETTA FÖRETAG OCH JAG BETALAR ENDAST TILL OKTOBER IV 2017 OCH FÖREMÅR EFTER INGEN EFTER 2018 BETALAR I FEBRUARI 2018 OCH EFTER MARS 12 OCH EFTER 5 SEPTEMBER OCH EFTER 11 OKTOBER tjäna och sedan 8 oktober serverar isismer och sedan I DAG ÄR 1 NOVEMBER OCH TILL NU ÄR VI INTE BETALADE ÄVEN XNUMX DOLLAR DETTA HAR INGEN ANSIKT MED Människors SILVER TILL BILDMÄTARE GÖRDES OCH PA COLMO BETALAR INTE NÅGOT VI ÄR MYCKET ANNOYERADE I BOLIVIEN

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maribel, det är synd vad du nämnde om Trader Clube, kommer du ihåg hur du i första hand kom över Trader Clube? Vilken mäklare säger du att Maribel har tillverkat?

   Hälsningar.

 13. Diana Sanchez svar

  Hej god dag. Jag kommer från Colombia och de erbjuder mig också samma verksamhet med samma lönsamhet och säger att de inte är en pyramid att deras huvudkontor är i Brasilien Y, att de försäkrar mig en daglig vinst på 1% Y, varje månad cirka 20% . Sanningen, om du ville veta, om det här är sant eller inte. Tack så mycket för den hjälp du kan ge mig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Diana, vi rekommenderar att du läser samma analys, och om de försäkrar dig 20% ​​säker månatlig lönsamhet, låter det enligt vår mening för bra för att vara sant.

   En hälsning.

 14. Fredy svar

  Hej, jag skulle vilja veta om du rekommenderar mig att investera med dem, de erbjuder mig 20% ​​månatlig vinst i dollar ... Jag började göra beräkningar och med en investering på 5000 tusen dollar har du löst ditt liv på två år

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Fredy, tack så mycket för din kommentar, för en oreglerad mäklare som erbjuder mycket hög avkastning låter inte alls bra ... Hur hittade du det här företaget?

   En hälsning.

   • Fredy svar

    På facebook såg jag en publikation och jag kontaktade dem och sanningen är att jag bara satte in 300 dollar för att testa om det är riktigt eftersom jag är rädd att det verkar som om det är en pyramid eller ett ponzi-schema

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Fredy, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Clube med oss,

     en hälsning.

    • hosta bonimm svar

     Hej, hur gjorde du med den här investeringen =?

  • Gabriel svar

   Det är sant, 1% dagligen är inget för det som genereras i CFD eller Forex.

   • Fredy svar

    Så du säger att handelsklubben är verklig och inte en bluff?

 15. Xavier svar

  Trader club här i Bolivia utvecklades av företagets partners som kom och erbjöd en alltför attraktiv produkt med hög lönsamhet och det var en historia.
  Många "investerare" är på väg med vår investering i Trader Clube, vi har begärt uttag av vårt kapital i 9 månader, och vid upprepade tillfällen skickar företagspersonal ursäkter av alla slag genom att varapp skjuta upp pengarna tillbaka ????? ? Det är inte allvarligt, tvärtom och nu måste vi ”migrera” till Trader Club Broker och därifrån ...……… .. kopia av deras plattform.

  Genom att emigrera accepterar jag att ha alla mina ackumulerade resurser i Trader Clube Intelligent Business-plattformen angående valutalicensen (tillämpad, prestanda, uttagsbalans och aktiveringsbalans) för den nya Trader Clube Broker-plattformen, som jag godkänner att hantera mitt kapital i verksamhet i finansiella marknaden enligt fördefinierade strategier valda manuellt eller av den automatiska funktionen. Jag bekräftar att jag får information om att Trader Clube Broker inte kommer att fungera som marknadsföring på flera nivåer.
  Jag vill inte auktorisera någonting, då kommer han till mig med berättelsen som gick förlorad på grund av nedgången på marknaden och byeinvesteringar, jag är igång och jag önskar att någon som vill "investera" tänker två gånger, jag ser inte allvar i detta och av min energi som satsats på att skaffa pengarna, det är inte bara pengar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Javier, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trader Clube med oss ​​... Jo, sanningen är att detta inte tillåter uttag och vill migrera dem till en annan mäklare, för sanningen låter inte så bra ... Det skulle vara intressant om du håller oss informerade om ditt uttag och "Migration" till Trader Clube Broker ...

   En hälsning.

 16. Gersain Gonzalez S svar

  Simon
  God eftermiddag

  Jag har redan fått reda på om mäklaren som lurar honom verkligen tillhör Trader Clube eller om han är en bedragare. Kan du också informera oss om mäklarens namn så att ingen annan faller eller blir lurad?
  Tack uppmärksamhet och flit

 17. VÄSKA svar

  Jag tror att det är en pyramid eftersom det främjar säkra vinster och jag känner många "ledare" för den "MLM" som redan var inblandade i dessa bedrägerier som Paydiamond. Det bör noteras att den sistnämnda, i mer än ett år, inte har tillåtit sina partner att ta ut pengarna och som en följd av detta gick många förmodade ledare genom bakdörren och lämnade människor som litade på dem drivna ... samma pseudoledare är Nu går vi in ​​i Trader Clube som visar att det är en pyramid till, och alla de ledare som lämnade går in i detta nya företag. Var försiktig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej “BAG”, tack så mycket för att du delar dina kommentarer om Trader Clube med oss, vi tror också att den har många egenskaper som en pyramidskräp, hälsningar.

 18. SATURY ROLAND svar

  Är det verkligen mäklarens webbplats ....?
  Och vilka mäklare är pålitliga?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej "Satury" eftersom sanningen är att mäklarens rykte inte är mycket tydligt, vi kan fortfarande inte avgöra om det är tillförlitligt eller inte och vi väntar på fler kommentarer och kundrecensioner, vi har läst både negativa och positiva åsikter, kommer du ihåg Hur kom du till att hitta Trader Clube?

   hälsningar

 19. mauro merindol svar

  Hej, lite om ämnet ... Trader Clube den här veckan kommer bara att möjliggöra sin mäklare ... aktiverad av MetaQuotes mäklarens webbplats är inte att det är plattformen för företagets flernivå

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mauro, tack så mycket för informationen, hälsningar.

 20. SIMON svar

  Hej vänner, min person lurades av en brasiliansk ledare för traderclube. Jag skulle vilja att du kanske skulle lära känna på det här sättet hjälp mig att sprida denna bluff så att inga fler faller
  förlusten är 5000 dollar

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej Simon, tack så mycket för att du delade denna information med oss, kommer du ihåg hur du hittade Trader Clube? en hälsning

  • ADRIAN svar

   Men du fick alltid 20% per månad i 15 månader, hur talar kontraktet? Eller vad betyder bedrägeriet, för de har tydligt sagt att investeringen inte kan tas ut, bara att 20% tas emot per månad i 15 månader där du tjänar 200% av den initiala investeringen och de andra 100% är det initiala investeringsbeloppet för totalt 300%

 21. Juan Lopez svar

  Hej, jag investerar med dem och för nu går det bra, jag håller dig uppdaterad om något händer, hälsningar

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej Juan, tack så mycket för att du delar din åsikt om Trader Clube med oss, hälsningar.

 22. mubarakaliamh - Viewing Profile: Reputasi - MuslimVillage Forum svar

  Hallå! Jag investerar hos min personliga mäklare och jag har en bra vinst, hälsningar!

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej Gaston, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Trader Clube med oss, vänliga hälsningar.

 23. JJ. P svar

  Hej, jag skulle vilja att du rekommenderar mig om jag ska investera med dem eller inte, eftersom jag har funderat på och för närvarande är i kontakt med min rådgivare, tack så mycket

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej “JJ. F ”Vi har fortfarande inte fått många kommentarer eller åsikter om Trader Clube, men du kan läsa samma avsnitt med information om mäklaren, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.