TradeGL-åsikt

Åsikter och information om TradeGL-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga TradeGL-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. Även om det bara har en webbplats på engelska fick vi flera meddelanden från kunder som frågade om tillförlitligheten hos Royal Trade på spanska.

TradeGL-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Silver Wolf Limited.

TradeGL är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, TradeGL är: eftersom de inte alls nämner något om att ha en finansiell reglering, vilket får oss att tro att TradeGL är ett oreglerat företag.

TradeGL webbplats
TradeGL webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som TradeGL erbjuder. När det gäller TradeGL märkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton: Micro-kontot, Standardkontot, Silverkontot, Guldkontot och VIP-kontot.

Mikrokonto: minsta initiala insättning på $ 500, fasta spreadar från 2, hävstång upp till 1: 400, insättning på 15%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, fasta spreadar från 2, hävstång upp till 1: 400, 25% insättning, daglig analys.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 2.500, fasta spreadar från 1, hävstång upp till 1: 400, 30% insättning, daglig analys, algotrading, inga banköverföringsavgifter, expertrådgivare.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 10.000 0.7 $, fasta spreadar från 40, hävstång på begäran, XNUMX% insättning, daglig analys, algotrading, inga banköverföringsavgifter, expertrådgivare, fria marknadssignaler, gratis VPN, telefonhandel.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 25.000 0.4, fasta spreadar från 50, hävstång på begäran, XNUMX% insättning, daglig analys, algotrading, inga banköverföringsavgifter, expertrådgivare, fria marknadssignaler, gratis VPN, telefonhandel, chef för personliga relationer, uttryckliga retreater.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: de ger verkligen inte mycket information, resurser eller verktyg för investerare eller intresserade parter.

 

TradeGL-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +49 800 000 7918

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.tradegl.com

Klargörande: Investeringsföretaget TradeGL arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

TradeGL värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), när vi letar efter andra utvärderingar på TradeGL hittar vi mest negativa utvärderingar ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av TradeGL? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.