Skycapital yttrande

Åsikter och information om Trade12-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Trade12 (aka trade12.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Trade12-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Trade12 bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Trade12-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, Trade12 är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Trade12 webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trade12 erbjuder. När det gäller Trade12 noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Nybörjarkontot, Trader-kontot, Expertkontot och VIP-kontot.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $ 250, spridning från 1.2 punkter, minsta lotstorlek 0.01, spridningstyp: flytande, daglig analys, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig, mobilhandel.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $ 10.000, spridning från 1 punkter, minsta lotstorlek 0.01, spridningstyp: flytande, daglig analys, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig, mobilhandel.

Expertkonto: minsta initiala insättning på 50.000 $, fördelat på 0.8 punkter, minsta partistorlek 0.01, typ av spread: fast, daglig analys, 24-timmars kundtjänst, kontoansvarig, mobilhandel, gratis banköverföring.

VIP-konto: minsta initiala insättning (kontakta en kontoansvarig), minsta partistorlek 0.01, spridningstyp: fast, daglig analys, 24-timmars kundsupport, kontoansvarig, mobilhandel, gratis banköverföring, gratis VPS-värd.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Trade12 erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Trade12-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +18886834913

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: trade12.com

Klargörande: Investeringsföretaget Trade12 arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Trade12 värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letade efter information och andra recensioner om Trade12 hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Trade12? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.