Yttrande om handelsalternativ

Åsikter och information om Trade Option-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga Trade Option-mäklaren (aka tradeoption24.net)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Trade Option-mäklaren är en mäklare av: Kryptovalutor och binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

Handelsalternativet baseras på: det nämner USA, Storbritannien, Cypern och Belize, men det är inte reglerat i något av länderna, så det är inte klart.

Om vi ​​pratar om reglering, Trade Option är: de nämner att de är reglerade i USA, Belize och Storbritannien, men det ger inte informationen för att verifiera dessa regler, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Webbplats för handelsalternativ
Webbplats för handelsalternativ

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trade Option erbjuder. När det gäller Trade Option noterar vi att de inte riktigt ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: Option Trader, MT4 och MT5-plattformar.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Trade Option erbjuder, vanliga frågor, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, ordlista , verkligen inte mycket annat.

 

Handlingsalternativ

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 (626) 790-1319

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: tradeoption24.net

Klargörande: Investeringsföretaget Trade Option fungerar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 

 

Värdering av handelsoption

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare som nämner att det är reglerat, det är inte klart var det verkligen har en bas, när vi letar efter information och andra recensioner om Trade Option hittade vi många negativa recensioner. VAR FÖRSIKTIG

Uppdatering i maj 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporteras till Trade Option för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Trade Option? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.