Skycapital yttrande

Åsikter och information om Trade Idea-mäklaren

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Trade Idea-mäklaren (aka tradeidea.co)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Trade Idea-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Handelsidé bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Trade Idea-webbplatsen nämner ingenting om att vara reglerat alls, Trade Idea är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Webbplats för handelsidé

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trade Idea erbjuder. När det gäller Trade Idea noterar vi att den inte erbjuder information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: det nämns inte det, vi tror att Trade Ideas egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Trade Idea erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Handelsidéfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: tradeidea.com

Klargörande: Investeringsföretaget Trade Idea arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Värdering av handelsidé

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad eller vilket företag den tillhör, när vi letade efter information och andra utvärderingar om handelsidé fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har Rapporterad till handelsidé för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Trade Idea? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.