Skycapital yttrande

Åsikter och information om Trade.com-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Trade.com-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Trade.com-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency, ETF, CFD och Futures.

Mäklaren nämner vara en del av: Trade Capital Markets Ltd och Livemarkets Ltd.

Trade.com är baserat i: Cypern, Sydafrika och Storbritannien.

Om vi ​​pratar om reglering, Trade.com regleras på Cypern av CySEC och i Storbritannien av FCA.

Skycapital webbplats
Trade.com webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trade.com erbjuder. När det gäller Trade.com märker vi att de har 5 olika planer eller kontotyper: mikrokontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot och det exklusiva kontot.

Micro-konto- Minsta 100 $ insättning, stationär och mobil handel, 24-timmars kundservice, evenemang och handel.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på 1.000 24 USD, daglig analys - morgonöversikt, stationär och mobil handel, XNUMX-timmars kundservice, evenemang och handel, dedikerad kontoansvarig

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, daglig analys - Morgongranskning, Desktop- och mobilhandel, 24-timmars kundtjänst, evenemang och handel, Dedikerad kontoansvarig, Premium daglig analys, Trading Central.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 24, daglig analys - morgonöversikt, stationär och mobil handel, XNUMX-timmars kundtjänst, evenemang och handel, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundtjänst, trading central.

Exklusivt konto: Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, daglig analys - morgonöversikt, stationär och mobil handel, XNUMX-timmars kundtjänst, evenemang och handel, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, premium kundtjänst, trading central.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Trade.com erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Trade.com-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: cfd.trade.com y trade.com

Klargörande: Investeringsföretaget Trade.com arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Trade.com Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som regleras av organismer som vi inte anser vara särskilt allvarliga och osäkra, den är baserad i länder med dåligt rykte (Cypern, Sydafrika), när vi letade efter information och andra utvärderingar på Trade.com fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Trade.com? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.