TopTradePro-åsikt

Åsikter och information om mäklaren TopTradePro

 

¿Det är den riktigt pålitliga TopTradePro-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

TopTradePro-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Ideas in Motion LTD.

TopTradePro är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, TopTradePro är: eftersom de inte nämner absolut ingenting om att ha en finansiell reglering, vilket får oss att tro att TopTradePro är ett oreglerat företag.

TopTradePro-webbplats
TopTradePro-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som TopTradePro erbjuder. När det gäller TopTradePro noterar vi att det erbjuder 6 olika kontotyper: Baskontot, Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinakontot och det svarta kontot.

Grundläggande konto- Minsta 250 $ insättning, 24/5 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarningar, 20% välkomstbonus.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000 24, support dygnet runt, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarningar, introduktionssession med en expert, 5% välkomstbonus.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500 24, support dygnet runt, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarningar, introduktionssession med en expert, 5% välkomstbonus.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 24 dollar, support dygnet runt, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarningar, introduktionssession med en expert, privat session med strategisk analytiker, 5% välkomstbonus %.

Platiniumkonto- Minsta initiala insättning på 25.000 24 dollar, support dygnet runt, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarningar, introduktionssession med en expert, privat session med strategisk analytiker, 5% välkomstbonus %.

Svart konto: Minsta 100.000 24 $ första insättning, 5/100 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarningar, introduktionssession med en expert, privat session med strategisk analytiker, exklusiv tillgång till position , XNUMX% välkomstbonus.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: ACTIV8.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de finansiella produkter som TopTradePro erbjuder, några live-diagram, förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, vissa sektioner informativ, kalkylator för miniräknare.

 

TopTradePro-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442080894279

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: toptradepro.com/en/

Klargörande: Investeringsföretaget TopTradePro arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

TopTradePro värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), när vi letar efter andra recensioner på TopTradePro hittade vi mest negativa recensioner ...

Uppdatering mars 2020: FCA (Englands finansiella tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot TopTradePro.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av TopTradePro? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.