Recensionen av Active Traders

⭐ Åsikter och information om mäklaren The Active Traders ⭐

¿Är The Active Traders-mäklaren (även känd som theactivetraders.com, theactivetraderz.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är The Active Traders pålitliga? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är The Active Traders? De aktiva handlarna är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? De aktiva handlarna är baserade på: inte nämnt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Active Traders-mäklaren nämner inte att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Webbplatsen för Active Traders
Webbplatsen för Active Traders 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som The Active Traders erbjuder. När det gäller The Active Traders noterar vi att det har 4 olika planer eller kontotyper:

🔹 Konto SILVER: minsta insättning på 300 XNUMX €.

🔹 Konto GoLD: minsta insättning på 5000 XNUMX €.

🔹 Konto DIAMANT: minsta insättning på 40,000 XNUMX €.

🔹 Konto VIP: minsta insättning på 100,000 XNUMX €.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: vi ser några förklaringar av produkterna som The Active Traders erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Funktioner hos The Active Traders ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +44 2038078617

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: theactivetraders.com – theactivetraderz.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Recension av The Active Traders ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om De aktiva handlarna vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Active Traders säkert? Hur pålitlig är The Active Traders? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om The Active Traders. 

❗ Uppdatering juli 2022: CONSOB, italiensk finansregulator, har anmält The Active Traders på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella CONSOB-webbplatsen.

Update Uppdatering från oktober 2022: CONSOB, italiensk finansiell tillsynsmyndighet, har anmält The Active Traders på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella CONSOB-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av De aktiva handlarna?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (113 röster)

2 kommentarer om «The Active Traders – theactivetraders.com – theactivetraderz.com»

 1. Tomas svar

  God morgon investerade jag mycket pengar i det här företaget och nu när jag har bett att ta ut svarar ingen på mina meddelanden. Vad jag gör? jag är desperat

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tomas, den här mäklaren ringde De aktiva handlarna är en bluff, har många investerare stämt The Active Traders för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.