Skycapital yttrande

Yttranden och information om Tessline-mäklaren

 

¿Är mäklaren Tessline (aka tessline.tech) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Tessline, är en mäklare av: Ekonomisk rådgivning / andra tjänster.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Tessline är baserat i: Irland (plats förmodligen falsk, eftersom de inte har irländsk reglering, vilket de borde ha om de faktiskt var där).

Om vi ​​pratar om reglering, Tessline-webbplatsen nämner ingenting alls om att vara reglerad, Tessline är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Tessline webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Tessline erbjuder. När det gäller Tessline noterar vi att den inte ger information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformar som används för att handla är: de nämner det inte, deras plattform används sannolikt

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Tessline erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Tessline-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +353 1 443 3309

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: tesslinetech

Klargörande: Investeringsbolaget Tessline arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Tessline Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, dess plats är möjligen falsk, när vi letade efter information och andra recensioner om Tessline hittade vi många negativa recensioner. 

Uppdatering från januari 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Tessline för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Tessline? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.