Skycapital yttrande

Åsikter och information om TeleTrade-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga mäklaren TeleTrade (aka teletrade.org)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

TeleTrade-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Teletrade DJ Ltd.

TeleTrade är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, TeleTrade är: de nämner absolut ingenting om att vara reglerade, TeleTrade är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
TeleTrade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som TeleTrade erbjuder. När det gäller TeleTrade noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper på MT3- och MT4-plattformarna: ECN-kontot (MT5), NDD-kontot (No Dealing Desk) (MT5) och Cent-kontot (MT4 och MT4).

ECN-konto: Maximal hävstång på 1: 500, variabla spreadar från 0.2 pip, provision för handel 0.008%.

NDD-konto: Hävstång på 1: 500, variabla spreadar från 0.8 pip, provision för handelsverksamhet på 0.007%.

Cent-konto- Det är lämpligt för både nybörjare och proffs på finansmarknaderna att utveckla sina handelsstrategier och idéer under verkliga förhållanden.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4- och MT5-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som TeleTrade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

TeleTrade-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +556140426944

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: teletrade.org

Klargörande: Investeringsföretaget TeleTrade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

TeleTrade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra recensioner om TeleTrade hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Teletrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.