TD Ameritrades yttrande

Yttranden och information om TD Ameritrade-mäklaren

 

¿Det är TD Ameritrade-mäklaren (aka tdameritrade.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

TD Ameritrade-mäklaren är en mäklare av: Forex, ETF, Futures, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: TD Ameritrade Holding Corporation.

TD Ameritrade är baserat i: USA.

Om vi ​​pratar om reglering, TD Ameritrade mäklare nämner ingenting om att vara reglerad, TD Ameritrade är en oreglerad mäklare.

TD Ameritrades webbplats
TD Ameritrades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som TD Ameritrade erbjuder. När det gäller TD Ameritrade noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Standardkontot, Pensionskontot, Utbildningskontot, Specialkontot, Managed Portfoios-kontot och Marginalhandelskontot.

Standardkonto: ingen minimifond krävs för att öppna kontot.

Pensionskonto- Ingen minimifond krävs för att öppna konto, inga åldersgränser, måste ha förtjänat inkomst eller en make med kvalificerad förvärvsinkomst, inga inkomstgränser.

Utbildningskonto: ingen minimifond krävs för att öppna kontot, inga inkomstbegränsningar, bidrag måste göras kontant, varje stat kan fastställa sitt eget lägsta och högsta.

Specialkonto (betalkonto): ingen minimifond krävs för att öppna kontot.

Hanterade portföljkonton: Minsta insättning på 500 USD, automatiserad investering till låg kostnad, låg lägsta investering, med tillgång till fem målinriktade portföljer med index-ETF: er.

Marginalhandelskonto: direkta priser, bred tillgång till produkten, omfattande utbildning, support dygnet runt.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Thinkorswim-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar om de produkter som TD Ameritrade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

TD Ameritrade funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 800-368-3668 (Internationell) | 888-376-4684 (Spanien) | 800-454-9272 (Kontoöppning | 800-669-3900 (befintlig klient)

E-post: har inte.

webbplats: tdameritrade.com

Klargörande: Investeringsföretaget TD Ameritrade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

TD Ameritrade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Vi hittade inte information om dess reglering, men när vi letade efter information och andra recensioner om TD Ameritrade hittade vi många kommentarer från människor som klagade på sin dåliga erfarenhet av TD Ameritrade.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av TD Ameritrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.