TBFX åsikt

Åsikter och information om mäklaren TBFX

 

¿Det är den riktigt pålitliga TBFX-mäklaren (aka tbfxtrades.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge en poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att TBFX inte har en webbplats på spanska.

Mäklaren TBFX, är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: TBFX Limited

TBFX är baserat i: förment England.

Om vi ​​pratar om reglering, TBFX är: de nämner regleringen av mäklaren XTB, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare som försöker utge sig av en reglerad mäklare.

TBFX webbplats
TBFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som TBFX erbjuder. När det gäller TBFX noterar vi att de erbjuder två olika typer av konton; Standardkontot och Pro-kontot.

Standardkonto- Hävstång upp till 30: 1, negativt balansskydd, automatiserad handel.

Pro-konto- Hävstång upp till 30: 1, negativt balansskydd, automatiserad handel.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4 och xStation.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de produkter och tjänster som TBFX erbjuder, information om användningen av plattformarna, finansiella nyheter, några utbildningsartiklar , Vanliga frågor, mycket liten information i allmänhet. Utöver detta är det värt att nämna att TBFX-webbplatsen och logotypen är mycket lik den hos XTB-mäklaren, en mäklare som regleras av FCA i Storbritannien.

 

TBFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2036953085, +44 2036953086 och +44 2036953087

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: tbfxtrades.com

Klargörande: Investeringsföretaget TBFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

TBFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det nämner inte vilket företag det tillhör, det nämner inte var det är baserat, i allmänhet ger det väldigt lite information om företaget, när man letar efter andra recensioner om TBFX, kunde vi inte hitta några, CNMV har utfärdat en varning om TBFX, villkoren och relevanta dokument tillhör ett annat företag (XTB-mäklaren).

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av TBFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.