Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Swissinv24

 

¿Det är mäklaren Swissinv24 (aka swissinv24h.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Swissinv24-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Swissinv24 Ltd.

Swissinv24 har sitt säte i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Swissinv24 webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Swissinv24 är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Swissinv24 webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Swissinv24 erbjuder. När det gäller Swissinv24 noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: Mini-kontot, Standardkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Minikonto: minsta initiala insättning på 500, 24-timmars support, 1:50 hävstång, expertråd, negativt balansskydd, första 5 transaktionerna riskfria.

Konto estándar: minsta initiala insättning på 5001, 24-timmars support, 1:50 hävstång, expertråd, negativt balansskydd, riskfria första 5-affärer, sms-varning, personlig tränare.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.001, 24-timmars support, 1:50 hävstång, expertråd, negativt balansskydd, riskfritt första 5-affärer, SMS med varningsvarning, personlig tränare, VIP-handelsstöd.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 15.001, 24-timmars support, 1:50 hävstång, expertråd, negativt balansskydd, riskfritt första 5-affärer, SMS med varningsvarning, personlig tränare, VIP-handelsstöd.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: SwissInv24 MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Swissinv24 erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Swissinv24 Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +4162 674 67 27

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.swissinv24h.com

Klargörande: Investeringsföretaget Swissinv24 arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Swissinv24 Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra recensioner om Swissinv24 hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterade till Swissinv24 för bedräglig verksamhet.

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Swissinv24? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.