SwissAZ åsikt

Åsikter och information om SwissAZ-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga SwissAZ (aka swissaz.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

SwissAZ-mäklaren är en mäklare av: CFD och Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: P. Systems LTD

SwissAZ bygger på: de nämner att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, SwissAZ är: de nämner ingenting om dess reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

SwissAZ webbplats
SwissAZ webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som SwissAZ erbjuder. När det gäller SwissAZ noterar vi att de faktiskt har fyra olika typer av konton: Silverkontot, Guldkontot, Diamond-kontot och VIP-kontot. De nämner att man äger olika typer av SwissAZ-konton, men inte mer information än så.

Silverkonto: ge inte information.

Guldkonto: ge inte information.

Diamantkonto: ge inte information.

VIP-konto: ge inte information.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och den hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som SwissAZ erbjuder, några informativa avsnitt, en del levande grafik, avsnitt med vanliga frågor, verkligen inte mycket mer .

 

SwissAZ-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 88 597 7974

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: swissaz.com/en/

Klargörande: Investeringsbolaget SwissAZ arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

SwissAZ-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), CONSOB, den italienska finansiella tillsynsmyndigheten, har redan varnat för SwissAZ.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av SwissAZ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.