Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Swiss Global Pro

 

¿Det är den verkligt pålitliga Swiss Global Pro (aka swissglobalpro.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Swiss Global Pro, är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: DevTech Holding.

Swiss Global Pro bygger på: förmodligen Storbritannien och Australien, även om det inte regleras i dessa länder, får oss att tro att platsen förmodligen är falsk.

Om vi ​​pratar om reglering, Swiss Global Pro-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, Swiss Global Pro är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Swiss Global Pro webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Swiss Global Pro erbjuder. I fallet med Swiss Global Pro noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta 500 € insättning, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning.

Guldkonto: € 5000 lägsta insättning, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning, konkurrensskillnader, webbseminarier och seminarier.

Platinakonto: Minsta 25.000 XNUMX € första insättning, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning, konkurrensskillnader, webbseminarier och seminarier, General Account Manager, nyheter och SMS-signaler

VIP-konto: 100.000 XNUMX € lägsta initiala insättning, daglig rapport och forskning, stationär och mobiloperatör, videohandledning, konkurrensskillnader, webbseminarier och seminarier, General Account Manager, SMS-nyheter och signaler, PREMIUM daglig analys, PREMIUM kundtjänst

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT5-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Swiss Global Pro erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Swiss Global Pro-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer:+44 74 4096 1222 och +39 06 5654 6031

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: swissglobalpro.com/

Klargörande: Investeringsföretaget Swiss Global Pro arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Swiss Global Pro Rating

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, även om de hävdar att de är baserade i Storbritannien och Australien, är det inte klart var de är baserade när vi letade efter information och andra recensioner om Swiss Global Pro, vi hittade ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har Rapporteras till Swiss Global Pro för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Swiss Global Pro? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.