Yttrande om Swiftcapitaloption

Åsikter och information om mäklaren SWIFTCAPITALOPTION

 

¿Det är SWIFTCAPITALOPTION-mäklaren (även känd som swiftcapitaloption.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Swiftcapitaloption är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

SWIFTCAPITALOPTION är baserat i: England (detta kan vara falskt eftersom vi inte ser att det är reglerat i det landet)

Om vi ​​pratar om reglering, SWIFTCAPITALOPTION webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, SWIFTCAPITALOPTION är en oreglerad mäklare.

Swiftcapitaloptions webbplats
Swiftcapitaloptions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som SWIFTCAPITALOPTION erbjuder. När det gäller SWIFTCAPITALOPTION noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Basic-kontot, det klassiska kontot, VIP-kontot och Ruby-kontot.

Grundläggande konto- Minsta $ 1.000 första insättning, omedelbara uttag, 10% remissprovision. Vinst på 75% på 5 dagar.

Klassiskt konto- Minsta $ 1.500 första insättning, omedelbara uttag, 15% remissprovision. Vinst på 85% på 7 dagar.

VIP-konto- Minsta $ 10.000 första insättning, omedelbara uttag, 20% remissprovision. Vinst på 95% på 14 dagar.

Ruby-konto: Minsta $ 20.000 första insättning, omedelbara uttag, 25% remissprovision. 105% vinst på 21 dagar.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: SWIFTCAPITALOPTIONs egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som SWIFTCAPITALOPTION erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

SWIFTCAPITALOPTION Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 (970) 736-7183

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: swiftcapitaloption.com

Klargörande: Investeringsföretaget SWIFTCAPITALOPTION arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

SWIFTCAPITALOPTION värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letade efter information och andra recensioner om SWIFTCAPITALOPTION hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av SWIFT KAPITALALTERNATIV? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «SWIFTCAPITALOPTION - swiftcapitaloption.com»

 1. Luna

  Denna mäklare är INTE PÅlitlig. Det är sant, jag kunde inte dra mig tillbaka, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Luna, SWIFTCAPITALOPTION är en BUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.