Sts Kunglig åsikt

Åsikter och information om StsRoyal-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren StsRoyal (aka stsroyal.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

StsRoyal-mäklaren är en mäklare av: CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: STS Royal Ltd, Capital Letter GmbH, BFXNA Inc. och BFXWW Inc.

StsRoyal bygger på: det motsäger sig själv och nämner olika platser, inklusive; Saint Vincent och Grenadinerna, Tyskland, USA, England, Cypern och Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, StsRoyal är: de nämner absolut ingenting om att vara en reglerad mäklare, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

StsRoyal webbplats
StsRoyal webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som StsRoyal erbjuder. När det gäller StsRoyal noterar vi att de erbjuder 5 olika typer av konton: Explorer-kontot, Basic-kontot, Silver-kontot, guldkontot och Platinum-kontot.

Explorer-konto- Minsta $ 250 insättningsdeposition, 24/7 kundsupport.

Grundläggande konto- Minsta 2.500 $ insättningsdeposition, 24/7 kundsupport, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning.

Silverkonto- Minsta 10.000 $ insättningsdeposition, 24/7 kundsupport, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och finansiell forskning.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, kundsupport dygnet runt, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsöversikter och ekonomisk forskning, smart penninghanteringsplan.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, kundsupport dygnet runt, personlig analytiker, privat introduktionssession med analytiker, veckovisa marknadsundersökningar och ekonomisk forskning, smart penninghanteringsplan, kontoanalytiker hotline, plan långsiktig ekonomi med senioranalytiker, upp till 24 skyddade verksamheter för en kontoanalytiker.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: vi tror att StsRoyals egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och den hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de tjänster som StsRoyal erbjuder, förklaring av de produkter som StsRoyal erbjuder, en del live-grafik, inte mycket mer än detta.

 

StsRoyal-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2080599853

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.stsroyal.com

Klargörande: StsRoyal-investeringsföretaget arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

StsRoyal betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har varnat för StsRoyal. 

Uppdatering mars 2020: FCA (Englands finansiella tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot StsRoyal.

Uppdatering maj 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har utfärdat en varning mot StsRoyal

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av StsRoyal? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.