Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Star Finance Investment

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren Star Finance Investment (aka starfinanceinvestment.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Star Finance Investment-mäklaren är en mäklare av: Forex och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Star Finance Investment bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Finansinvesteringens webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Star Finance Investment är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Star Finance Investment webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Star Finance Investment erbjuder. När det gäller Star Finance Investment noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: det preliminära kontot, det professionella kontot, huvudkontot och företagskontot.

Preliminärt konto- Minsta initiala insättning på $ 50, support dygnet runt, förbättrad säkerhet, 24% vinst på en dag, en dags löptid.

Professionellt konto- Minsta 300 $ insättning, 24/7 support, förbättrad säkerhet, 5% vinst på 1 dag, 8 dagars löptid.

Huvudkonto- Minsta 5.000 $ insättning, 24/7 support, förbättrad säkerhet, 7% vinst på 1 dag, 8 dagars löptid.

Företagskonto: Minsta initiala insättning på 20.000 24 USD, support 7/10, förbättrad säkerhet, 1% vinst på 8 dag, XNUMX dagars löptid.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Star Finance Investerings egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Star Finance Investment erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Star Finance-investeringsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: starfinanceinvestment.com

Klargörande: Investeringsbolaget Star Finance Investment arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Star Finance Investment värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var det egentligen är baserat, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Star Finance Investment hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Star Finance Investment? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.