Speedup Trader-åsikt

Åsikter och information om mäklaren Speedup Trader

 

¿Det är mäklaren Speedup Trader (aka speeduptrader.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Speedup Trader-mäklaren är en mäklare av: Forex och Futures.

Mäklaren nämner vara en del av: SpeedUp Trader LLC.

Speedup Trader bygger på: De hävdar att de är belägna i USA, men det är inte reglerat där, så vi tar dessa uppgifter som falska.

Om vi ​​pratar om reglering, Speedup Trader-mäklare nämner ingenting om att vara reglerad, Speedup Trader är en oreglerad mäklare.

Webbplats för Speedup Trader
Webbplats för Speedup Trader

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Speedup Trader erbjuder. När det gäller Speedup Trader noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper.

Konto 1: minsta initiala insättning på $25.000, vinst på 1.500 3 dollar, 500 maximala kontrakt, daglig förlustgräns på 1.500 dollar, maximal minskning på XNUMX XNUMX dollar.

Konto 2: minsta initiala insättning på $50.000, vinst på 3.000 6 dollar, 1.250 maximala kontrakt, daglig förlustgräns på 2.500 dollar, maximal minskning på XNUMX XNUMX dollar.

Konto 3: minsta initiala insättning på $100.000, vinst på 6.000 12 dollar, 2.500 maximala kontrakt, daglig förlustgräns på 3.500 dollar, maximal minskning på XNUMX XNUMX dollar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: Speedup Trader's egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Speedup Trader erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Speedup Trader-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: speeduptrader.com

Klargörande: Investeringsföretaget Speedup Trader arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Speedup Trader betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och ger falsk information, när vi letar efter information och andra recensioner om Speedup Trader hittade vi många negativa recensioner och kommentarer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av snabbare handlare? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form
<< 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.