ÄR Snapdeal PÅLITLIG? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Snapdeal ¿Är mäklaren Snapdeal (även känd som amazon598.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Snapdeal är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetinte nämnt
🌍 Adressinte nämnt
📄 registreringinte nämnt
🛡️ Regelsmärtainte nämnt
☎️ Telefoninte nämnt
📧 E-postinte nämnt
🌐 Hemsidaamazon598.com
💬 ChatJa
Typ av företagPlattform för att utföra aktiviteter i utbyte mot vinst

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Snapdeal erbjuder inte olika typer av konton eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Snapdeals webbplats
Snapdeals webbplats

När vi analyserar Snapdeals webbplats kan vi se att de erbjuder utbildningsresurser, information om de olika typerna av konton, förklaring om de produkter där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

1) Om det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering

2) En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ Snapdeal RECENSION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

Snapdeal recension

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det snapdeal är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har stött på olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Snapdeal. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du en Snapdeal-kund? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att också lämna din åsikt!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering september - 2022: vi har fått många negativa meddelanden om Snapdeal

2) Uppdatering september 2022: vi har fått många meddelanden från kunder till företaget som nämner att de inte kan ta ut kapital


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Snapdeal:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Snapdeal:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är SnapDeal?

Snapdeal är ett företag av Plattform för att utföra aktiviteter i utbyte mot vinst

Är Snapdeal en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Snapdeal pålitlig?

Snapdeal är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Snapdeal?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar tjänst för kapitalåtervinning.

Hur stänger jag mitt konto med Snapdeal?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Snapdeal är reglerat?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Recensionsbetyg: 4.8/5 - (279 röster)

47 kommentarer om «ÄR Snapdeal PÅLITLIG? Åsikter»

 1. JUAN CARLOS MENDEZ MONTOYA svar

  DET FUNGERAR INTE DET ÄR EN BLUFFERING DE LÅTER DIG INTE TA UT DINA PENGAR ELLER DET DU INVESTERADE DE GER DIG VÄLDIGT DYRA PRODUKTER SÅ DU FORTSÄTTER INVESTERA DET ÄR STÖLD DET FUNGERAR INTE

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JUAN CARLOS, de ber alltid om mer pengar och de kommer aldrig att betala dig. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR (även känd som amazon598 .com) har många investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 2. Dary yasmin orjuela svar

  Hej, jag heter Yasmin. God morgon. Jag har investerat i SNAPDEAl-plattformen. De skickade ett sms och berättade för mig. När jag gjorde några uppgifter kunde jag tjäna pengar. Jag började med att skicka 20 tusen startar 50 tusen och när jag började köpa steg priserna tills och högre och högre att jag var tvungen att slutföra uppgiften för att de skulle kunna ersätta mig medlen med kommissionerna investerar 12.7 miljoner och avslutar med uppgiften nu gick jag och hämtade den och de ersätter mig ingenting för nu måste jag betala 4.8 miljoner för att pengarna ska kunna återbetalas och jag är i tusentals problem eftersom jag lånade ut pengarna och nu vet jag inte vem jag ska prata med, det var med david som sa till mig kontakt via wasap och sen skickade han en telegramnedladdning till mig snälla hjälp mig att få tillbaka mina pengar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dary, de ber alltid om mer pengar och de kommer aldrig att betala dig. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR (även känd som amazon598 .com) har många investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 3. Emilia Sanchez Zapata svar

  Hej, jag heter Emilia, jag var också resultatet av den här bluffen där jag förlorade 23 miljoner colombianska pesos och de sa till mig att skicka mer silver för att kunna göra uttaget och att de inom tolv timmar returnerade det till mig, beloppet är 11770000 för att inte ha slutfört en uppgift till tid, jag ber dig att hjälpa mig med denna konflikt

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Emilia, de ber alltid om mer pengar och de kommer aldrig att betala dig. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR (även känd som amazon598 .com) har många investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 4. Fernando svar

  Tills nu föll jag nästan, jag klarade redan den första uppgiften och de ber mig att skicka 40 tusen colombianska pesos för att fortsätta med följande uppgifter men de kommer att vänta på att jag ska undersöka först och jag insåg att de är cybertjuvar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Fernando, de ber alltid om mer pengar och de kommer aldrig att betala dig. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR (även känd som amazon598 .com) har många investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 5. Emilio Gil svar

  Jag är involverad.
  Kan någon berätta för mig om de har kunnat ta ut vinster eller har de återbetalat de investerade pengarna?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Emilio, de ber alltid om mer pengar och de kommer aldrig att betala dig. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR (även känd som amazon598 .com) har många investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 6. Diana svar

  Hej Cesar, hur mår du?
  Jag föll också för denna bluff och jag skulle vilja veta hur mycket uppgift du lyckades slutföra, eftersom jag är på 14 och jag saknar förmodligen 5 föremål för att slutföra uppgiften och ta ut pengarna, jag har redan investerat 2.000.000 XNUMX XNUMX colombianska pesos, men Jag är rädd för att vi senare kan dra tillbaka vad som helst eller hur kan jag lösa det?

 7. Diana svar

  Hej, jag blev också lurad, jag gav dem allt jag hade och jag skulle vilja få tillbaka mina pengar, plattformen heter Amazonco2 .com där jag investerade $2.000.000 XNUMX XNUMX i colombianska pesos och jag behöver få tillbaka mina pengar, tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Diana, de ber alltid om mer pengar och de kommer aldrig att betala dig. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR (även känd som amazon598 .com) har många investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 8. John svar

  Vad kan du berätta om denna plattform http :// amazon298 .com hur verklig den är

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej John, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR (även känd som amazon598 .com) har många investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 9. David svar

  Vem har fått tillbaka pengar med den här publikationen som säger att de hjälper dem att få tillbaka pengarna?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej David, många människor har kunnat få tillbaka pengar genom mychargeback, det är något som händer varje dag och lyckligtvis är våra användare nöjda med resultatet. Prata med CHAT på vår hemsida så att de kan bedöma ditt ärende.

   Hälsningar.

 10. Mariana Aguirre svar

  Hej, om jag hade sett eller undersökt denna kapabla snapdeal, skulle jag inte ha förlorat mina pengar, om jag blivit lurad och det gör mig väldigt hjälplös att inte kunna återfå mina pengar, först får de dig att ladda med $5 och sedan med $20 och när du är halvvägs genom uppgiften en hög produkt och jag var tvungen att ladda ytterligare ett belopp och efter att jag förmodligen hade slutfört kom en annan hög produkt och jag hade inga pengar där den bad mig att göra en ny laddning på $194 för att slutföra och jag hade fortfarande 3 uppgifter att slutföra ändå om de lurade mig, eftersom jag inte undersökte innan jag skulle inte ha förlorat

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mariana, det är därför vi skriver recensioner och låter folk förklara sina upplevelser, så att det som hände dig inte händer många andra.

   Hälsningar.

 11. Gabriella Sierra svar

  Hej Imma, om du kunde ta ut dina pengar?

 12. Maria svar

  De rånade mig också, de förvirrar dig och säger att de kommer att återbetala din investering men varje gång måste du ladda mer och mer, tills du inte längre kan få mer pengar att ge till dessa bedragare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 13. JERE svar

  HEJ JAG BEKRÄFTAR ATT DE INTE BETALAR LÄNGRE, JAG FÖRSÖKDE TA UT OCH DE GER MIG TUSEN OLIKA URSÄKTER ATT DE ÄR BEDRAGARE

  LÅT OSS SÖKA EFTER DE SOM FRÄMJAR SNAPDEAL MED POLISEN. VEM GÅR MED? VI KOMMER ATT RAPPORTERA DEM

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JERE, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 14. Alejandra svar

  Jag föll också för snapdeal, samma sak som de ber dig att ladda Raúl Gómez Meza i mitt fall och för att slutföra uppgifter gav de mig 12 tusen pesos för de första uppgifterna tills det uppgick till det faktum att jag var tvungen att ladda 380 tusen kål, vilket Jag tänker inte göra, jag ger dem de 150 tusen som jag förlorade och jag varnar så att ingen annan faller.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandra, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 15. Gloria svar

  Hej, de sa åt mig att överföra 20.000 50.000 per nequi till vad jag än tog risken eftersom investeringen var liten, men när jag såg att jag verkligen tjänade lite och att de skickade mig litade jag på och satte in 38.000 100.000 per nequi, sedan deponerade de mig vinsten som förmodas tjänats in till min nequi vann faktiskt 100.000 ​​380.000 den första dagen så när jag såg att jag redan hade vunnit något ville jag fortsätta och sätta in 4 200 mer men mitt under uppgiften kom det fram att beställningarna var högre än vad jag hade så de bad mig att slutföra pengar och sätta in 000 580.000 till men det var samma sak eftersom uppgiften ökade summan varje gång och nu måste jag sätta in XNUMX XNUMX för att fortsätta och det finns fortfarande XNUMX uppgifter kvar som jag föredrar att förlora pengarna jag sätter in eftersom det är bättre att förlora XNUMX XNUMX och inte förlora XNUMX XNUMX. De är bedragare som utnyttjar människors brist på arbete. Låt oss inte vara naiva och inte lita på den plattformen eller metoden för att tjäna lätta pengar. Jag har namnen på personerna till vilka jag satte in pengarna via nequi och numret på kontakten som skrev till mig per telegram. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka mina pengar kan du hjälpa mig??? Jag skulle uppskatta det

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gloria, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 16. José svar

  De kontaktade mig via wasap, jag vet inte hur och nu ber de mig ladda men jag laddar dem inte en jävla peso för jag har redan läst kommentarerna...
  Tack för hjälpen

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej José, ett nöje att kunna hjälpa till, förhoppningsvis räddar vi fler. Tack för att du skriver.

   Hälsningar.

 17. Nidia Stella Contreras Bermeo svar

  God morgon, mitt klagomål eller min kommentar gäller snapdeal-företaget sedan maj de kontaktade mig av wats, och de sa till mig att jag bara behövde ge $20.000 10 för att börja arbeta med dem och sedan var jag tvungen att slutföra min beställning som motsvarar 4 artiklar av vilket krävde att jag skulle fylla i värdena på dessa som ökade mer och mer, och när jag slutförde beställningen som sådan, krävde de att jag senare angav ett värde för att frigöra pengarna, eftersom jag såg att jag redan hade förlorat tillräckligt bestämde jag mig för att dra tillbaka och för två veckor sedan den här månaden augusti ringde de mig igen för att berätta att jag skulle avboka XNUMX promille av det totala som jag hade samlat på mig och hittills har jag inte fått några pengar, de ringer mig bara för att be mig låna från familj eller vänner, jag har överlämnat pengarna för nequi

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nidia, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 18. Iveth Garcia svar

  Hej ima om de returnerade dina pengar eller om de tog dem från dig

 19. Cesar Tejada svar

  Samma sak händer mig, de första två gångerna 5 uppgifter med en bra procentandel av vinsten, den tredje dagen berättar de att det finns fler uppgifter och att vinsten är större, men vissa produkter är för dyra, jag investerade mer än 10 miljoner pesos och den sista uppgiften jag får en produkt på 8 och en halv miljon och sanningen är att jag redan var väldigt rädd och misstroende, de gav mig ingen lösning, bara att de fryser uppgiften för när jag har pengarna, sanningen är att jag inte rekommenderar det alls

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej César, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 20. Nidia Contreras svar

  Bokstavligen ett rån det finns inte längre vad jag inte förstår är hur de manipulerar klienten så att de faller in i deras spel och får dem att tro att det är sant, jag var glad över att se de utmärkta provisionerna och vinsterna men i slutändan är allt en stor lögn, de fick mig att skicka pengar för att slutföra värdet av artiklarna för att kunna slutföra en beställning på 10 artiklar och när de slutförde den får de en att betala en förmodad avfrostning av kontot och som ett resultat ingenting ingenting ingenting

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nidia, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 21. Olinda Reyes svar

  Jag blev lurad i snapdeal och jag letar efter ett sätt att få tillbaka min investering som jag laddade om

 22. Imma många svar

  Hej,
  Jag är inblandad, det har hänt mig de första två gångerna, men de satte mig 7 försäljningar som några var tvungna att betala tillbaka kapital... Men alltid enligt dem säker fond... Jag har blivit ertappad med €14.000 XNUMX
  Nu har jag bara 1 rea kvar och de försäkrar mig att imorgon kommer jag kunna ta ut allt..
  Jag är väldigt rädd eftersom alla mina besparingar finns där.
  Jag bråkade med en instagramannons.
  Tjejen som guidar mig heter Liliana Sorena Macavei

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Imma, om du kan ge oss mer information kommer du att hjälpa andra användare. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 23. Genesis svar

  Sanningen är att jag tror att de är en bluff, först ber de dig om en laddning och allt är bra, du lägger dina beställningar och wow du tjänar bra provisioner, men sedan ber de dig att ladda igen och nu är det en större summa de ge dig fler beställningar nu och med det du har mer än de "förmodade provisionerna" kommer det inte att nå dig och du måste ladda upp överskottet för att kunna fortsätta beställningarna och om du inte avslutar kan du inte ta ut något därför de fråga bara dig och be om mer varje gång.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Genesis, om du kan ge oss mer information kommer du att hjälpa andra användare. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 24. Luis svar

  Hej, jag heter Luis, jag har investerat ett tag i ett företag som heter Coppel, jag skulle vilja veta om det är säkert eller en bluff, snälla hjälp mig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luis, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om denna mäklare. har du hemsidan?

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Yo, om du kan ge oss mer information kommer du att hjälpa andra användare. Mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.