Skycapital yttrande

Åsikter och information om Skycapital-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Skycapital (även känd som skycapital.cc) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Skycapital-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Skycapital har sitt säte i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Skycapital är: de nämner absolut ingenting om att vara reglerade, Skycapital är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Skycapital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Skycapital erbjuder. När det gäller Skycapital noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper: mikrokontot, standardkontot och PRO-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 250, support dygnet runt, akademi, handelsverktyg, social handel, 24: 5 hävstång.

Standardkonto- $ 2.500 minsta insättning, 24/5 support, akademi, handelsverktyg, social handel, 1: 200 hävstång, alla instrument, dedikerad kontoansvarig, riskhantering.

PRO-konto- Minsta initiala insättning på $ 20.000 24, support dygnet runt, akademi, handelsverktyg, social handel, 5: 1 hävstång, alla instrument, dedikerad kontoansvarig, riskhantering, avancerade strategier, anpassat läge .

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen och WebTrader.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Skycapital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Skycapital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442080898145

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: skycapital.cc

Klargörande: Investeringsföretaget Skycapital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Skycapital värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Skycapital fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering juni 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporteras till Skycapital för bedräglig verksamhet

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt Skycapital på grund av bedrägliga manövrer.

Uppdatering mars 2021: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har fördömt Skycapital på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av sky huvudstad? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.