Sinatra Capital-åsikt

Åsikter och information om Sinatra Capital-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Sinatra Capital (aka sinatra-capital.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Sinatra Capital-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: SINATRA CAPITAL MARKETS.

Sinatra Capital är baserat i: Förenade Arabemiraten.

Om vi ​​pratar om reglering, Sinatra Capital-mäklare nämner inget om att vara reglerat, Sinatra Capital är en oreglerad mäklare.

Sinatra Capital webbplats
Sinatra Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Sinatra Capital erbjuder. När det gäller Sinatra Capital noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Standardkontot, Guldkontot, VIP-kontot och det islamiska kontot.

Standardkonto- Personlig kontoansvarig som tillhandahåller handelsidéer och support, handelskurser med din kontoansvarig, kontohanteringshantering och kontroll, fasta spreadar, marknadsmässig täckning, daglig marknadsanalys, direkt åtkomst till handelsrummet och till vår forskningspanel och vårt team av experter, snabbt genomförande, snabba uttag och betalningar, fjärrhjälp, hävstång upp till 1: 500.

Guldkonto- Personlig kontoansvarig som tillhandahåller handelsidéer och support, handelskurser med din kontoansvarig, kontohantering och kontroll, specialerbjudanden och uppdateringar, superlåga fasta spreads, live-täckning på marknaden direkt tillgång till handelsrummet och vår forskningspanel och vårt team av experter, daglig marknadsanalys, snabbt genomförande, snabba uttag och betalningar, fjärrhjälp, hävstång upp till 1: 500.

VIP-konto- Personlig kontoansvarig som tillhandahåller handelsidéer och support, handelskurser med din kontoansvarig, kontohantering och kontroll, specialerbjudanden och uppdateringar, superlåga fasta spreads, live-täckning på marknaden direkt tillgång till handelsrummet och vår forskningspanel och vårt team av experter, daglig marknadsanalys, snabbt genomförande, snabba uttag och betalningar, fjärrhjälp, hävstång upp till 1: 500.

Islamiskt konto: fast spread, personlig kontoansvarig som ger idéer och handelsstöd, live täckning på matchmarknaden, daglig marknadsanalys, handelskurser med din kontoansvarig, hantering och kontroll av kontorisker, uttag och snabba betalningar, tillgång till 24/5 handelsrumsstöd, snabb körning, fjärrsystem, hävstång upp till 1: 500.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: Veta Trader-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Sinatra Capital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Sinatra Capital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 00971-42783528

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: sinatra-capital.com

Klargörande: Investeringsföretaget Sinatra Capital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Sinatra kapitalvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Förenade Arabemiraten), på internet hittade vi inte recensioner om denna mäklare, tydligen är det en ny mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Sinatras huvudstad? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form
<< 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.