Sigma4trade åsikt

Åsikter och information om Sigma4trade-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Sigma4trade (även känd som sigmafortrades.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att företagets webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande har vi också beslutat att göra en analys av denna mäklare.

Sigma4trade-mäklaren är en mäklare av: Forex och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Sigma4trade LTD

Sigma4trade är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Sigma4trade är: eftersom Sigma4trade inte nämner något om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att Sigma4trade är en oreglerad mäklare.

Sigma4trades webbplats
Sigma4trades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Sigma4trade erbjuder. När det gäller Sigma4trade noterar vi att de erbjuder fyra olika kontotyper: Mini-kontot, Standardkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Minikonto- Minsta 500 $ insättning, 24 timmars support, upp till 1:50 hävstång, Expertrådgivare, Negativt balansskydd, Första 5 riskfria affärer.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.001, support dygnet runt, upp till 24:1 hävstång, expertrådgivare, negativt balansskydd, riskfria första 50-affärer, personlig handelstränare, textvarningar.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.001, 24 timmars support, upp till 1:50 hävstång, expertrådgivare, negativt balansskydd, riskfria första 5 affärer, personlig handelstränare, SMS-meddelanden, VIP-support.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 15.001, 24 timmars support, upp till 1:50 hävstång, expertrådgivare, negativt balansskydd, riskfria första 5 affärer, personlig handelstränare, SMS-meddelanden, VIP-support.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: Sirix-plattformen och MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och den hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats (vi kommer ihåg att webbplatsen inte har en spansk version): förklaring av de olika produkterna som Sigma4trade erbjuder, en del levande grafik, förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, avsnitt med vanliga frågor.

 

Sigma4trade-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +00441512531771

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

webbplats: sigmafortrades.com

Klargörande: Investeringsföretaget Sigma4trade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Sigma4trade värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Marshallöarna), När vi letade efter andra värderingar på Sigma4trade har vi funnit väldigt få (och framför allt negativa), vilket tyder på att det är ett "nytt" företag, den italienska finansiella tillsynsmyndigheten (CONSOB) har utfärdat en varning mot Sigma4trade ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av sigma4trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.